niktspecjalny 10.01.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 masz sie dostosowac do ich widzimi sie a to dlatego ,że wybrałas ostatni egzemlarz.Teraz oni staną na wysokośc ..piiiii i tak długo beda Ci szukac az znajda ten exstra z którego wreszcie bedziesz zadowolona.Zawsze masz ta druga opcje.Glejt i dopłata. zaraz zaraz ... co z tego ze ostatni?! On nie byl z napisem "jestem ostatni wiec moge byc szajsowaty!" nie byl w promocji... nie byl przeceniony! *** to co jak by mi ktos piec minut wczesniej nie kupil przedostatniego to warunki byly by inne?! *** zreszta towar przeceniony tez jak najbardziej podlega reklamacji - tym bj. ze jest to wada ukryta... nie widoczna na 1 rzut oka i Klient nie mogl jej wylapac przed zakupem! Dobla dobla spoko spoko.Pożyjemy zobaczymy.Ktoś wspominał o tym okresie w którym konsument ma teoretycznie prawo do wszystkiego.jakieś siakieś 5-7 dni. oddaj zakupiony ulubiony samochodzik.Kupiłas fiata....oddadzą Ci co???może mercedesa???Bedą go naprawiac tak długo aż powiesz tak.Pamietaj na twoją niekorzyść przemawia fakt zakupu tago wybranego przez Ciebie a nie narzyconego przez nich.Tak samo jest wszędzie.Rzeczywiście jest ten okres karencji o którym nie powinnaś zapominac.Jak mówią do 7-dni zwrot bez konsekwencji to do 7-dni i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.01.2007 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 jakby co - to ich przetrzymam - ja jestem uparta szkoda mi tylko czasu na te bzdety no i tego ze nie bede miala tej mp3 (bo np. upra sie zeby naprawiac ) a w piatek wyjezdzam w baaardzo dluga trase - i chcialam miec czego sluchac jakby mi oddali kase - to do piatku moge jeszcze czegos niezepsutego poszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 jakby co - to ich przetrzymam - ja jestem uparta szkoda mi tylko czasu na te bzdety no i tego ze nie bede miala tej mp3 (bo np. upra sie zeby naprawiac ) a w piatek wyjezdzam w baaardzo dluga trase - i chcialam miec czego sluchac jakby mi oddali kase - to do piatku moge jeszcze czegos niezepsutego poszukac lubie jak (ogólnie )kobieta jest taka bezradna.Wtedy jest własnie sobą taką mruczącą "kotka". ups to nie ten dział ....Powtarzam masz prawo do sprzetu zastępczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 10.01.2007 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 ns - bezradna kobietka jest urocza jesli jej bezradnosc jest scisle wykalkulowana i pokazywana z pelna premedytacja prawdziwe "bezradniatka" ktore nie udaja - sa nnie do zniesienia po jakims czasie a dwa - nawet bezradna Kobietka od czasu do czasu pokazac musi pazurek - bo kazde dani po jakims czasie sie znudzi (a akurat tzw" cieple kluchy" znudzic sie moga dosyc szybko) wtedy trzeba je odrobinke posolic i doprawic na ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.01.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 ns - bezradna kobietka jest urocza jesli jej bezradnosc jest scisle wykalkulowana i pokazywana z pelna premedytacja prawdziwe "bezradniatka" ktore nie udaja - sa nnie do zniesienia po jakims czasie a dwa - nawet bezradna Kobietka od czasu do czasu pokazac musi pazurek - bo kazde dani po jakims czasie sie znudzi (a akurat tzw" cieple kluchy" znudzic sie moga dosyc szybko) wtedy trzeba je odrobinke posolic i doprawic na ostro chciałbym znac na żywo interpretacje ale gdzie mi do tego. jej bezradnosc jest scisle wykalkulowana i pokazywana z pelna premedytacja .ok jutro skoro świt naostrz "pazury" i idź do nich i walcz jak ......no jakos tam walcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 10.01.2007 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 I nim wyjedziesz, daj znać zielonooka jak poszło. Trzymam kciuki by się powiodło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 11.01.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Jak już oddasz ten niewypał to kup sobie mp3 Philipsa GO Gear -1MB Córcia takowy dostała w zeszłym roku na komunię.Jakość odbioru super ) Strasznie drogi ten Creativ i tylko 512MB Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.01.2007 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Drogi bo jakis dosyc nowy i z lepszymi parametrami - no jakosc muzyki miala byc powalajaca hmm... no faktycznie... powalil mnie co do samej marki - nie mam uwag - creative sa uznawane za jedne z najlepszych - po prostu mialam pecha kupujac wadliwy egz. - sama firma jest jak najbardziej ok i wg. mnie lepsza od philipsa , porownalabym ja jesli chodzi o "jakosc" muzyki z samsungiem... choc niektorzy twierdza ze przy plikach mp3 nie ma to znaczenia i tak sa gorsze od zapisu na cd wiec nie am co dyskutowac o "jakosci" muzy ps. po pracy jade... trzymajcie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.01.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Trzymam Uda się. MUSI się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabietka 11.01.2007 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Drogi bo jakis dosyc nowy i z lepszymi parametrami - no jakosc muzyki miala byc powalajaca hmm... no faktycznie... powalil mnie co do samej marki - nie mam uwag - creative sa uznawane za jedne z najlepszych - po prostu mialam pecha kupujac wadliwy egz. - sama firma jest jak najbardziej ok i wg. mnie lepsza od philipsa , porownalabym ja jesli chodzi o "jakosc" muzyki z samsungiem... choc niektorzy twierdza ze przy plikach mp3 nie ma to znaczenia i tak sa gorsze od zapisu na cd wiec nie am co dyskutowac o "jakosci" muzy ps. po pracy jade... trzymajcie kciuki Życzę powodzenia !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.01.2007 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ODDALAM!!! troche marudzili ale nie za bardzo - ale ja tez zaczelam marudzic i udalo mi sie oddac. generalnie nie robili problemow dzieki raz jeszcze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 11.01.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 ODDALAM!!! troche marudzili ale nie za bardzo - ale ja tez zaczelam marudzic i udalo mi sie oddac. generalnie nie robili problemow dzieki raz jeszcze ! Ale sie rozpisałas?Oddalam.Mnie ciekawi czy oddadzą Ci kase ,czy nowy sprzet ,a moze inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.01.2007 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 zalatwilam tak jak chcialam czyli ja im szajs oni mi kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 11.01.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Brawo Zielonooka. Cieszę się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.01.2007 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Brawo Zielonooka. Cieszę się. a jak ja sie ciesze ogolnie - musze przynac - ze ... chcieli naprawiac ale bez wiekszego wysilku przekonalam ich do mojej opcji wiec niepotrzebnie sie denerwowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 11.01.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 No Wiedzialam, ze sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts