Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zepsuty mp3 - czego moge oczekiwac w serwisie? HELP :)

zielonooka

Recommended Posts

masz sie dostosowac do ich widzimi sie a to dlatego ,że wybrałas ostatni egzemlarz.Teraz oni staną na wysokośc ..piiiii i tak długo beda Ci szukac az znajda ten exstra z którego wreszcie bedziesz zadowolona.Zawsze masz ta druga opcje.Glejt i dopłata. :wink:

:o :o :o zaraz zaraz ... co z tego ze ostatni?! :wink:

On nie byl z napisem "jestem ostatni wiec moge byc szajsowaty!" :o :D

nie byl w promocji... nie byl przeceniony! ***

to co jak by mi ktos piec minut wczesniej nie kupil przedostatniego to warunki byly by inne?! :o

*** zreszta towar przeceniony tez jak najbardziej podlega reklamacji - tym bj. ze jest to wada ukryta... nie widoczna na 1 rzut oka i Klient nie mogl jej wylapac przed zakupem!

Dobla dobla spoko spoko.Pożyjemy zobaczymy.Ktoś wspominał o tym okresie w którym konsument ma teoretycznie prawo do wszystkiego.jakieś siakieś 5-7 dni.

oddaj zakupiony ulubiony samochodzik.Kupiłas fiata....oddadzą Ci co???może mercedesa???Bedą go naprawiac tak długo aż powiesz tak.Pamietaj na twoją niekorzyść przemawia fakt zakupu tago wybranego przez Ciebie a nie narzyconego przez nich.Tak samo jest wszędzie.Rzeczywiście jest ten okres karencji o którym nie powinnaś zapominac.Jak mówią do 7-dni zwrot bez konsekwencji to do 7-dni i tyle.

:wink:

jakby co - to ich przetrzymam - ja jestem uparta :wink:

szkoda mi tylko czasu na te bzdety no i tego ze nie bede miala tej mp3 (bo np. upra sie zeby naprawiac :-? )

a w piatek wyjezdzam w baaardzo dluga trase - i chcialam miec czego sluchac :(

jakby mi oddali kase - to do piatku moge jeszcze czegos niezepsutego poszukac

jakby co - to ich przetrzymam - ja jestem uparta :wink:

szkoda mi tylko czasu na te bzdety no i tego ze nie bede miala tej mp3 (bo np. upra sie zeby naprawiac :-? )

a w piatek wyjezdzam w baaardzo dluga trase - i chcialam miec czego sluchac :(

jakby mi oddali kase - to do piatku moge jeszcze czegos niezepsutego poszukac

lubie jak (ogólnie )kobieta jest taka bezradna.Wtedy jest własnie sobą taką mruczącą "kotka". ups to nie ten dział ....Powtarzam masz prawo do sprzetu zastępczego.

:wink:

ns - bezradna kobietka jest urocza jesli jej bezradnosc jest scisle wykalkulowana i pokazywana z pelna premedytacja :wink:

prawdziwe "bezradniatka" ktore nie udaja - sa nnie do zniesienia po jakims czasie :)

a dwa - nawet bezradna Kobietka od czasu do czasu pokazac musi pazurek - bo kazde dani po jakims czasie sie znudzi (a akurat tzw" cieple kluchy" :wink: znudzic sie moga dosyc szybko)

wtedy trzeba je odrobinke posolic i doprawic na ostro :wink:

ns - bezradna kobietka jest urocza jesli jej bezradnosc jest scisle wykalkulowana i pokazywana z pelna premedytacja :wink:

prawdziwe "bezradniatka" ktore nie udaja - sa nnie do zniesienia po jakims czasie :)

a dwa - nawet bezradna Kobietka od czasu do czasu pokazac musi pazurek - bo kazde dani po jakims czasie sie znudzi (a akurat tzw" cieple kluchy" :wink: znudzic sie moga dosyc szybko)

wtedy trzeba je odrobinke posolic i doprawic na ostro :wink:

chciałbym znac na żywo interpretacje ale gdzie mi do tego.

jej bezradnosc jest scisle wykalkulowana i pokazywana z pelna premedytacja
.ok jutro skoro świt naostrz "pazury" i idź do nich i walcz jak ......no jakos tam walcz. :wink:

I nim wyjedziesz, daj znać zielonooka jak poszło. Trzymam kciuki by się powiodło.

Drogi bo jakis dosyc nowy i z lepszymi parametrami - no jakosc muzyki miala byc powalajaca :wink:

hmm... no faktycznie... powalil mnie :wink:

co do samej marki - nie mam uwag - creative sa uznawane za jedne z najlepszych - po prostu mialam pecha :-? kupujac wadliwy egz. - sama firma jest jak najbardziej ok i wg. mnie lepsza od philipsa , porownalabym ja jesli chodzi o "jakosc" muzyki z samsungiem...

choc niektorzy twierdza ze przy plikach mp3 nie ma to znaczenia :wink:

i tak sa gorsze od zapisu na cd :wink: wiec nie am co dyskutowac o "jakosci" muzy :wink:

ps. po pracy jade... :wink: trzymajcie kciuki :wink:

Drogi bo jakis dosyc nowy i z lepszymi parametrami - no jakosc muzyki miala byc powalajaca :wink:

hmm... no faktycznie... powalil mnie :wink:

co do samej marki - nie mam uwag - creative sa uznawane za jedne z najlepszych - po prostu mialam pecha :-? kupujac wadliwy egz. - sama firma jest jak najbardziej ok i wg. mnie lepsza od philipsa , porownalabym ja jesli chodzi o "jakosc" muzyki z samsungiem...

choc niektorzy twierdza ze przy plikach mp3 nie ma to znaczenia :wink:

i tak sa gorsze od zapisu na cd :wink: wiec nie am co dyskutowac o "jakosci" muzy :wink:

ps. po pracy jade... :wink: trzymajcie kciuki :wink:

Życzę powodzenia :lol: !!!!!!!!!!!!

:)