S-i-R-o 10.01.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Jeśli ktoś już skończył budowe , a posiada czasopisma , jakieś poradniki itp i chciałby się ich pozbyć, to proszę o kontakt , gdyż za niedługo zabieramy się z przyszłą żonką za budowę domku. Z racji małego budżetu większość rzeczy będziemy musieli robić sami wg instrukcji )))) i umiejętności członków rodzinki. interesują mnie : "Murator" "Domowy Fachowiec" "Majster" itp ze wszystkich lat [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 12.01.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Pewnie troche tego mam jeśli żona się tym nie zaopiekowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olsen 15.01.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 napisz do bobo33 ma tego sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S-i-R-o 10.02.2007 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 ok Nakupiłem juz muratorów ! szukam teraz gazetek " domowy fachowiec " nie interesuje mnie zakup 1 szt , lecz od razu paru numerów ze wzgledu na wysokie koszty wysyłki. szczęśliwych posiadaczy domowych fachowców proszę o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts