panewka007 24.01.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 witam szukam osób co budują lub zamierzają budować ten dom.jakieś doświadczenia,opinie,koszty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjaskulski 27.01.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Witam W grudniu kupiliśmy projekt Udany wariant I z dwustanowiskowym garażem. W maju zamierzamy zrobić fundamenty, szacujemy, że wyniosą nas ok 20tys. Będziemy budować systemem gospodarczym, żeby było trochę taniej:) Po wszystkim damy znać z dokładnymi kosztami.... Ale zanim postawimy fundamenty musieliśmy podłączyć wodę, prąd i kanalizację kupić projekt i go zaadoptować....jeszcze nie wbiliśmy łopaty w naszą działeczkę a już wydaliśmy ok 20tys!!!!! Pozdrawiamy Krzysiek i Ewelina PS Budujemy w Tychach na Górnym Śląsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjaskulski 27.01.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=508&IdKolekcji= Adaptacja wraz ze zmianami kosztowała nas 2800zł brutto.A zmieniliśmy:- z poczwórnych okien dachowych po obu stronach zrobiliśmy podwójne- dodaliśmy jeszcze jedno okno balkonowe w salonie, teraz są 3- z 2 okien w salonie zrobiliśmy jedno duże- dodaliśmy 2 okna 70x140 w jadalni, żeby ja doswietlić- pokój nr 15 na poddaszu został naszą sypialnią z osobnym wejściem do łazienki 14, w której też wstawiliśmy okno 70x220 - z pokoju 16 wydzieliliśmy 1,5m na garderobę również z wejściem z naszej sypialni- po wydzieleniu małego korytarzyka z 16 zrobiony został dostęp do łazienki 17 i pokoju 16, nie dało się zrobić dostępu do łazienki 17 bezpośrednio z holu ze względu za komin, no i okno w łazience 17 Pozdrawiammy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeza 28.01.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 właśnie dzisiaj zostały wykopane fundamenty a w środę je zalewamy i pomału ruszamy z naszym udanym. nasze zmiany są niewielkie bo tylko zrezygnowaliśmy z łazienki narożnej na górze,a w jej miejsce może garderoba albo pokoik komputerowy, i poszerzyliśmy budynek o 40cm żeby garaż był troszkę większy,postaramy się niedługo wrzucić jakieś fotki.chętnie zobaczymy jakieś fotki i podzielimy się uwagami z innymi udanymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdaarek 04.05.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 projekt AD-55 i C122 Udany to ten sam projekt proszę o jakieś fotki to mój adres [email protected] mieszkam we Włocławku gdyby ktoś pozwolił obejrzeć budowę live byłabym wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamila_j 07.08.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam Ja właśnie zaczynam budować udany.co myślicie o garażu czy nie jest on za wąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeza 09.08.2009 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Witam Jak już pisałem to garaż troszkę był wąski więc poszerzyliśmy o 40cm i automatycznie powiększyły się pokoiki na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tgemba 13.12.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Mam do sprzedania nowe biale okna + brama garazowa do tego domku (kupilem ale teraz chce zmienic na braz ) jesli ktos chcialby zaoszczedzic dajcie znac !!!Moze komus biale beda odpowiacac !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzala86 22.02.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Witajcie, czy ktoś z Was buduje domek Udany C122, proszę o opinie na jego temat, może jakieś fotki. Jesteśmy na etapie wyboru projektu, a działeczkę mamy tylko 16m. Jeśli ktoś jest już posiadaczem owego domku proszę o pomoc:) Bardzo zależy mi na zdjęciach tego domku. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts