gredshen 10.01.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 witam kto mi poradzi od czego mam zacząć jeśli chcę zrobić dobudówke do domu piętrowego nie będe burzyć żadnych ścian w starym budynku ile architek , pozwolenia jak to ruszyć i odczego zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.01.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2007 Zacząć tak, jak z każdą budową. Od urzędasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 11.01.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Rozmowa z architektem ( badania gruntowe), projekt, pozwolenie na (roz-)budowę, a potem już z górki....Tak z grubsza...J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ganek65 13.01.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witam, ja właśnie tę cała drogę przeszłam (rozbudowuje i remontuję dom). Koszmar ale do przeżycia tylko czasochłonny. W razie czego służę pomocą i radą albo podtrzymam na duchu w oczekiwaniu na kolejny podpis czy uprawomocnienie sie kolejnych decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek-MZM 17.01.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Ja w zeszlym roku gruntownie rozbudowalem domek. Z malego 50m2 do duzego prawie 200. Papierkow jest mniej bo odpadaja przylacza ktore juz masz. Musisz jednak miec:- projekt od architekta- pozwolenie na budowe (tu wymyslaja strasznie)- duzo cierpliwosci i samozaparcia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts