Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gniazdko kuchenne chowane w blacie....

zuzowamama

Recommended Posts

• 2 weeks później...
Sa nawet calkiem niedrogie podszawkowe oprawy swietlne , w ktorych znajduja sie takie gniazdka. Bardzo estetycznie to wyglada.

wracam do tematu, bo muszę coś w końcu wybrać

A możesz dać konkretny (z nazwą firmy, albo gdzie to można znaleźć) przykład takiego kompletu oprawy razem z gniazdkiem.

Z góry dzięki

• 4 years później...
Witajcie

przekopałam Muratora, przekopałam neta i ni diabła nie moge znaleźć...

Poszukuję żeby zakupić, gniazdo elektryczne do kuchni, chowane w blacie. Znalazłam co prawda takie coś http://www.super-av.pl/w/akcesoria/evoline/, ale niekoniecznie o to mi chodzi. Wołałabym żeby to było w poziomie i chowało sie w czymś co przypomina skrzyneczkę. Rzuciło mi się w oczy takie ustrojstwo w Mebel Rust, ale nie idzie sie podpytac, strasznie tajemniczy są... Moze ktoś ma, albo wie cos na ten temat, bedę dozgonnie wdzieczna za info.

Witam,

jeżeli dalej poszukujesz takiego przedłużacza wpisz po prostu w wyszukiwarce: - Przedłużacz Kuchenny i w wynikach znajdź : - przedłużacz chowany w blat, lub wysuwany.

I tyle. Miłej zabawy i użytkowania :p

Wcale mnie to nie dziwi. Przeglądanie profesjonalne wyposażenie sal konferencyjnych i audio-wizualnych, a w internecie takie zwyczajny suwany przedłużacz kosztuje 99 zł. I jest dostępny od reki w E-sklepach, oraz co najważniejszy wytrzymuje obciążenie do 3600W (podłączasz czajnik i mikrofale w jednym czasie i nie martwisz się, ze kuchnia Ci spłonie :) ), w porównaniu do innych.

w dacter lepiej kupować przez wykonawcę - maja wtedy rabaty dość przyzwoite. ja znałem cenę ok 440zł - pewnie to plastikowe wykończenie ale wyglądało ok... (dzięki żoncia :wink: )

Witam , proponuje kupować Evoliny ponieważ na rynku jest sporo podróbek i na pewno nie wyglądają już tak dobrze i nie wsuwają się tak lekko jak oryginały ...

http://www.nataly.pl/podstrony/img/1472.jpg

• 4 months później...

Witam Wszystkich. Kilka miesięcy temu zakupiłem takie gniazdko w sklepie internetowym RZUSTO w super cenie bo 219 zł. Żona jest bardzo zadowolona, naprawdę udany zakup:)

Zainteresowanym podaję linka do strony http://www.akcesoria-meblowe.sklep.pl/product.php?id_product=57

Witam Wszystkich. Kilka miesięcy temu zakupiłem takie gniazdko w sklepie internetowym RZUSTO w super cenie bo 219 zł. Żona jest bardzo zadowolona, naprawdę udany zakup:)

Zainteresowanym podaję linka do strony http://www.akcesoria-meblowe.sklep.pl/product.php?id_product=57

Witam serdecznie

wlasnie jestem na etapie doboru takiego gniazdka chowanego tylko pojawia sie pytranie. W jakich miejscach najlepiej montowac taki przedluzacz podblatowy>? Przeciez on prawie na 30 cm chowa sie pod blat, czyli pod sodem chyba nie ma szans na zadne szuflady? Czy miejsce pod blatem jest mocno ograniczone?

• 2 weeks później...

ja wstępnie miałam mieć 1 takie wpuszczane w blat, ale chyba będę chciała jednak mieć dwa. Jedno będize w rogu i w szafce narożnej gdzie i tak będą tylko półki.

z drugim będzie trochę większy problem, bo chciałabym aby było ono w szafce w której też będzie mikrofala. będę musiała to z panem od kuchni jakoś rozgryźć i oby się udało. raczej montować je będę w rogach, tam gdzie mniej miejsce się używa bo wiadomo zawsze jakieś paprochy do środka szafy wlecą.