niktspecjalny 17.01.2007 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 NS, a robiłeś w TM pączki? Są rewelacyjne Jakie mam mutacje.Mówisz oczywiscie o serowych? Odezwij się jeszcze to podam Ci te moje mutanty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 18.01.2007 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 ja mam przepis na pączki z serków waniliowych też są pyszne ale nie są z TM a na czym są smażone w TM?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.01.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 NS, a robiłeś w TM pączki? Są rewelacyjne Jakie mam mutacje.Mówisz oczywiscie o serowych? Odezwij się jeszcze to podam Ci te moje mutanty. O zwykłych Ja osobiście ich nie robię, ale moja znajoma robi tonami dla wszystkich swoich znajomych i rodziny. Dostaję więc np 50 pączków, połowę zamrażam, a później odgrzewam w piekarniku i wcinamy na gorąco... Niebo w gębie Czekam na serowe mutanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 26.01.2007 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 coś musze zapodac do jedzonka bo mie sie temat oddala. Dam taki przerobiony przepis z mojej ulubionej knigi ktorą "tremomixsiarze" mają po prezentacji. Nóżki kurczaka w czosnku. 1.6 nózek 2.5łyżek oliwy z oliwek 3.4 ząbi czosnku 4.cytryna 5.pęczek pieruszki i koperku 6.sol ,pieprz,papryka słodka do smaku 7.łyżka sosu grzybowego tao-tao. 8.puszka piwa jak to robie: 1.rozgniatam czosnek i wkładam pozostałe składniki. wymieszać czas 10 sek obr poz.5. 2.Teraz to co lubię najbardziej...Skórkę na nóżkach poluzować,wcisnąć sos(mam taką strzykawe z igłą i dziurami w igle....do peklowania) 3.układam je na dolnej cześci varomy(dwie nóżki a na górnej trzy) 4.posypuje wszystko pozostałą pieruszką i koperkiem. 5.4MT wody i 250 ml piwa do naczynia i nastawiam czas 40 min obr poz.1temp.varoma. Podaje je na posiekanej sałacie lodowej z małymi grzankami ,serem żóltym i szynka(to nic innego jak sałatka cezara) Do picia oczywiście "kolana pszczoły" smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts