eRaf 11.01.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witam Proszę o pomoc, jakoś nie mogę znaleźć przepisów regulujących sposób wentylacji piwnic w budynkach wielorodzinnych. Budynek oddany został do użytkowania w 2000 roku.Może jakiś skrócik do przepisówPzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 11.01.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Szukaj warunków technicznych w roku 2000. http://www.sejm.gov.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eRaf 11.01.2007 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 przeglądałem ROZPORZĄDZENIE MINISTRA INFRASTRUKTURY w sprawie warunków technicznych, jakim powinny odpowiadać budynki i ich usytuowanie ale nie mogę znaleźć tego czego szukam a mianowicie czy w budynku wielorodzinnym pomiędzy piwnicami a klatką schodową oddzielonych drzwiami przeciwpożarowymi powinna być zamontowana kratka wentylacyjna ?W piwnicach (bez okien) nie ma żadnych przewodów wentylacyjnych.Może jest to opisane w jakiś warunkach o bezpieczeństwie pożarowym, niestety ja takich zapisów nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 13.01.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Logiczne nie ma napływu nie ma odpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eRaf 31.01.2007 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 No to czy w budynku wielorodzinnym (z 2000r) w piwnicy bez okien (znajdują się w niej "komórki lokatorskie") powinna być jakaś wentylacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 01.02.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Tak wywiewna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts