mik99 28.01.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Zelmer typ Orion badzo dobry (moc 1600w), mała zwarta budowa, w zestawie komplet szczotek, tanie krajowe filtry papierowe. cena ok 350. polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robin2 28.01.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 a ja będę montował odkurzacz centralny Obecnie mam Elektroluksa Ultra Silencer- cenię go za naprawdę cichą pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 03.02.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Od 9 lat mam Rainbow'a . Wiem, chodziło o tani odkurzacz, a on nie jest. Jesteśmy wszyscy w domu alergikami, a sprzątanie tym odkurzaczem znacznie eliminuje alergeny z mieszkania. Ma filtr wodny i nie zachodzi nic takiego jak rozpylanie pary wodnej "wzbogaconej" odchodami roztoczy.Minus odkurzacza jest taki, że głośno pracuje, jest ciężki i serwis jest dość kosztowny. Ale nie chcę żadnego innego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.02.2007 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 w domku będę miała odkurzacz centralny. Jaki jeszcze ? Niewiem-skłaniam się do Elektroluxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 05.02.2007 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 no i u mnie padło na odkurzacz bezworkowy. zamiast worka jest plastikowy pojemnik. po odkurzaniu wysypuje się śmieci i to wszystko. no i dałem 500zeta, tyle ile zamierzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 16.02.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Ja mam Zelmera (Orion) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graf_0 22.02.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 U mnie także będzie odkurzacz centralny. Skłaniam się ku marce BEAM. Koszt jednostki centralnej wraz instalacją oraz podstawowym wyposażeniem w końcówki do odkurzania to około 4 tyś złotych (dom o pow. 150 m2, parter + poddasze użytkowe). Za tę cenę mam wygodę - nie biegam z całym odkurzaczem po domu i schodach, ciszę, oraz żadnego problemu z latającymi roztoczami, kurzem i wszystkim tym co z normalnego odkurzacza wylatuje - powietrze odprowadzane jest na zewnątrz domu. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwcia74 08.06.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 a czy ma ktoś z was doświadczenia z odkurzaczami akumulatorowymi? mam dwupoziomowe mieszkanie, nie chcę ciągać za sobą osła na kółkach a za nim kabla.póki co znalazłam philipsa i electroluxa, ale nie wiem co to wartehttp://www.tylkomarkowe.pl/odkurzacze-akumulatorowe,tylkomarkowe-kategorie,239_453.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 08.06.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 zelmer - jesli kiedykolwiek bede musiala kupic inny - to tez wybiore tę markę ps. mam normalny nie "wodny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdalenaK 12.06.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 A mi mąż kupił ROOMBĘ, kosztował trochę, ale kocham ją bezgranicznie. Po prostu sprząta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 13.06.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 A mi mąż kupił ROOMBĘ, kosztował trochę, ale kocham ją bezgranicznie. Po prostu sprząta sama. POKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysweetbabys 15.06.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 my mamy zelmera Elfa i jest do niczego hałasuje jakby niewiadomo co to za maszyna była,fakt taniocha ale jakby miała teraz ywbiera napewno niebyłby to elf tylko coś droższego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts