ArtiW 11.01.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 No wlasnie. Jakie sa Wasze ulubione cytaty filmowe. Mam ich kilka... dziesiat. Dzis przypomnial mi sie jeden z filmu "Pieniadze to nie wszystko" "Pieniadze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniedzy to ch.j" Nie moge sie powstrzymac od smiechu Jesli macie swoje ulubione, to poprosze (tytul filmu i cytat). PS. Juz nie pamietam, ale w moim cytacie jeszcze pisownia byla nieco inna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.01.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 " Sztos " Co , było wleczone ? Bo pić to trzeba umić . Ty już Młody kirzyć nie możesz bo Ci rozum odbiera . Najadły się , napiły , to wyp...ać . Idę ku.wa idę Ta golonka kilo osiemdziesiąt ? Taaaaa , kilo osiemdziesiąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 11.01.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 "jakbym sam do buzi sięgał, tobym z domu nie wychodził" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 11.01.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 " Nic śmiesznego " Too jaaa tuu na deeszczu ....wilki jakieś .... .....a ch.....j Ciiiii w duuuuu.ę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 11.01.2007 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Rozmowy kontrolowane: - Zrobie ci takie rzeczy, ze nie uwierzysz.- Ja juz jestem niewierzacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 11.01.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 "Ja tu widzę niezły burdel!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.01.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 " ....co ja se za to kupię ? waciki? ..." uwielbiam to powiedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 12.01.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 "Dzien Dobry, zastalem Jolke?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 12.01.2007 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 "Co ty ku.wa wiesz o zabijaniu..." To taka aluzja do budowlancow. Szczegolnie tych niedouczonych i konserwatystow. Gdy takim opowie sie o swoim wymarzonym pomysle, to oni zazwyczaj tak patrza z politowaniem i mysla (czasem mowia): "co Pan ku.wa wie o budowaniu..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.01.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 " Kilerów dwóch " W pi.du , wylądował ! I cały misterny plan w pi.du " Kiler " Cycki sobie usmaż , lafiryndo jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 "Czy jest suchy chleb, dla konia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 12.01.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Ha! Ezechiel 25:17 Ścieżka sprawiedliwych wiedzie przez nieprawości samolubnych i tyranię złych ludzi. Błogosławiony ten, co w imię miłosierdzia i dobrej woli prowadzi słabych doliną ciemności, bo on jest stróżem brata swego i znalazcą zagubionych dziatek. Dokonam na tobie srogiej pomsty w zapalczywym gniewie, i na tych, którzy chcą zatruć i zniszczyć moich braci; i poznasz, że Ja jestem Pan,kiedy wywrę na tobie swoją zemstę !" z Pulp Fiction oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 12.01.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 z seksmisji " a miało być tak pięknie, wywiady miały być, wizyty w zakładach pracy...." " nas? bohaterów? prądem?"............. " nasi tu byli"............ Demony Wojny "oni może cię nie trafią, ale ja - napewno" " zabij tych trzech - dlaczego ? - bo do tamtych nie trafisz, sa za daleko" ostatnie nie jest niestety dokładnym cytatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.01.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 (Are) you talking to me ? Fuck ! Hasta la vista Baby W tak pięknyc okolicznościach przyrody ...i tego ...niepowtarzalnej .... Pan pozwoli że się przedstawię ..... Koń...krowa....droga na Ostrołękę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 12.01.2007 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Kolejny z Rejsu: I kto za to placi???Pan placi. Pani placi. Spoleczenstwo placi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.01.2007 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Nikt tu nikogo pod pistoletem nie trzyma . Wręcz przeciwnie , ja tu dla przyjemności jestem Pański syn pozbawił mnie posiłku Łubu dubu , łubu dubu Niech żyje nam prezes naszego klubu Niech żyje nam To mówiłem ja , Jarząbek , trener drugiej klasy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 12.01.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Pociągnę dalej " Misiem " Dzwonię do Ciebie gdyż nie mogę z Tobą rozmawiać .... Wud ju lajk sam kofi Dżery ? Nie , nie , to do znajomego ... Gdzie się Ciebie tak stało ? W teatrze . W życiu nie pójdę do teatru Ruda wóda na myszach Bardzo Cię Ryśku plubiłem Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ( albo fajne chłopaki , nie pamiętam ) Ach , a ja taka nieubrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Zimą musi być zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LubMar 12.01.2007 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 -"Dwie ... - nie, jedną wozem jestem" MIŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 12.01.2007 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 "I tak narodzila sie nowa, swiecka tradycja.Tradycja...? Ladne imie" jakos tak chyba bylo... "O? Oczko sie urwalo.... temu misiu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts