Ew-ka 14.01.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 nie ma mocnych " ot ...mądrzejszy głupszego przodem puszcza " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 14.01.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 "Poszukiwana, poszukiwany": 1. "Moj maz za zawodu jest... Dyrektorem" 2. "Zosiu, czy Zosia wie ile jest cukru w cukrze?" z tego samego filmu "Marysiu!!! Pan mowi !!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 14.01.2007 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 "Poszukiwana, poszukiwany": 1. "Moj maz za zawodu jest... Dyrektorem" 2. "Zosiu, czy Zosia wie ile jest cukru w cukrze?" z tego samego filmu "Marysiu!!! Pan mowi !!!!" ups... Zosia z Marysia pomylila mi sie... A pamietacie za co Dyrektor latwa kase zarobil? "Ten dom damy tu, a ten tu... - A co to sa te? - To sa spoldzielcze punktowce, Panie Dyrektorze - Aaaa. To damy tu. - A to? - To jest jezioro. - A, jezioro? To przeniesiemy tu..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ESKIMOS 15.01.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 "Ja, to proszę pana mam bardzo dobre połączenie:Wstaję rano, za piętnaście trzecia, latem to już widno.Za piętnaście trzecia jestem ogolony, bo golę się wieczorem.Śniadanie jadam na kolację, tylko wstaję i wychodzę.""No ubierasz się pan" "Płaszcz, jak pada. Opłaca mi się rozbierać po śniadaniu? Do PKS mam 5 kilometry. O czwartej za piętnaście jest PKS." "I zdążasz pan?" "Nie. Ale i tak mam dobrze, bo jest przepełniony i nie zatrzymuje się. Przystanek idę do mleczarni, to jest godzinka.Potem szybko wiozą mnie do Szymanowa. Mleko, widzi pan, ma najszybszy transport. Inaczej się zsiada. W Szymanowie znoszę bańki i łapię okazję. Na Ochocie w elektryczny do stadionu. A potem to już mam z górki. Bo tak: w 119, przesiadka w 13, przesiadka w 345 i jestem w domu. Znaczy w robocie. I jest za piętnaście siódma. To jeszcze mam kwadrans, to sobie obiad jem w bufecie. To po fajrancie już nie muszę zostawać, żeby jeść, tylko prosto do domu. I góra 22:50 jestem z powrotem. Golę się, jem śniadanie i idę spać." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cisza1 15.01.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Adwokat Diabla"Próżność jest moim ulubionym grzechem!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 15.01.2007 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 "Czy życie zawsze jest takie zas.ane, czy tylko kiedy się jest dzieckiem?" "Zawsze" Leon zawodowiec - przed chwilą się skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 17.01.2007 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 "Miś": Pani wytrze tę szminkę, bo klient znów się będzie pieklił. –Trzeba dać napis, żeby wpuszczać tylko w krawatach. Klient w krawacie jest mniej awanturujący ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siouxiee 18.01.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 " - Ja tak samo jak pan jeżdże samochodami i zawsze zdanżam na czas! - Zdążam! - No, i ten pan też zdanża! " "- Przepraszam pana, czy do radio może być trochę ciszej? - Ciszej nie, ale może być głośniej!" " - Co jest!! Albo jedzenie,albo praca!!! "(co mi zrobisz jak mnie złapiesz) "Taras widokowy nieczynny. Najbliższy czynny taras widokowy w Poznaniu" " - A gdyby tu było przedszkole w przyszłości.... i nie mówcie że dzieci nie macie, bo w każdej chwili mieć możecie - sprawdzić czy nie ksiądz "(Miś) NO I HIT NA KONIEC!!" - PROSZĘ MI POWIEDZIEĆ NAZWĘ MIASTA NAD WISŁĄ, DLA UŁATWIENIA PODAM, ŻE ZOSTAŁO NAZWANE IMIENIEM, KRÓLA, KTÓRY ZOSTAWIŁ PO SOBIE POLSKĘ MUROWANĄ? - ALE JAKIE MIASTO?? - TO PAN MA MI POWIEDZIEĆ JAKIE MIASTO! - ACHAAA... TO JA NIE WIEM......"(Rejs) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.01.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Najbliższy taras widokowy to był chyba we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.01.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ech Bronka , ale ty fajna jesteś .... Daj mi nogę daj mi nogę daj mi nogę Ja bez nogi ja bez nogi żyć nie mogę .... " Daleko od szosy " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 18.01.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Będzie żył. (Terminator III - Arnoldzik obiecał że nikogo nie zabije, a właśnie postrzelił w oba kolana strażnika przy bramie) Skłamałem. (Commando i Terminator III) I'll be back (Terminator) Co wam powim, to wam powim, ale wam powim ... (Janosik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.01.2007 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Daleko od szosy - nie mówi sie ino ( Leszek do mamy ) - a jak się mówi ? -pyta mama - ino -tylko -odpowiada Leszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.01.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Wyjście awaryjne ...i ubierz się elegancko jak na pogrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.01.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 " NO I HIT NA KONIEC!! " - PROSZĘ MI POWIEDZIEĆ NAZWĘ MIASTA NAD WISŁĄ, DLA UŁATWIENIA PODAM, ŻE ZOSTAŁO NAZWANE IMIENIEM, KRÓLA, KTÓRY ZOSTAWIŁ PO SOBIE POLSKĘ MUROWANĄ? - ALE JAKIE MIASTO?? - TO PAN MA MI POWIEDZIEĆ JAKIE MIASTO! - ACHAAA... TO JA NIE WIEM......" (Rejs) (z oddali) -Panie Kazimierzu, ma pan klucz od kabiny? -Bardzo państwa proszę nie podpowiadać. Bardzo proszę. -Kluczbork. -Odpowiedź prawidłowa: Kazimierz. -Roman. (brawa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 18.01.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 -Przepraszam, czy można?-Oczywiście, proszę.-Ja mam pewną kwesti... Ale nie wiem, czy można!-Można, można, naturalnie, bardzo prosimy właśnie.-Chciałbym zamienić się na łóżka.-A chciałem tylko się zapytać, właściwie : A z kim by pan się chciał zamienić na łóżka?-Z nikim. Obok jest wolne łóżko, o wiele wygodniejsze, szersze.-A skąd pan wie?-Próbowałem-W tej sprawie włąściwie mogę panu odpowiedzieć, że właściwie można się zamienić, tzn nie można. Chyba tak.-Czyli mam spać na tym, które mi zostało przydzielone.-Nie, znaczy... Obecnie pan śpi na którym?-Na tym... Jak wchodzę do kajuty, po lewej ręce mam.-Acha. Ja mam po prawej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.01.2007 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 " NO I HIT NA KONIEC!! " - PROSZĘ MI POWIEDZIEĆ NAZWĘ MIASTA NAD WISŁĄ, DLA UŁATWIENIA PODAM, ŻE ZOSTAŁO NAZWANE IMIENIEM, KRÓLA, KTÓRY ZOSTAWIŁ PO SOBIE POLSKĘ MUROWANĄ? - ALE JAKIE MIASTO?? - TO PAN MA MI POWIEDZIEĆ JAKIE MIASTO! - ACHAAA... TO JA NIE WIEM......" (Rejs) (z oddali) -Panie Kazimierzu, ma pan klucz od kabiny? -Bardzo państwa proszę nie podpowiadać. Bardzo proszę. -Kluczbork. -Odpowiedź prawidłowa: Kazimierz. -Roman. (brawa) Zochna brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.01.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 " NO I HIT NA KONIEC!! " - PROSZĘ MI POWIEDZIEĆ NAZWĘ MIASTA NAD WISŁĄ, DLA UŁATWIENIA PODAM, ŻE ZOSTAŁO NAZWANE IMIENIEM, KRÓLA, KTÓRY ZOSTAWIŁ PO SOBIE POLSKĘ MUROWANĄ? - ALE JAKIE MIASTO?? - TO PAN MA MI POWIEDZIEĆ JAKIE MIASTO! - ACHAAA... TO JA NIE WIEM......" (Rejs) (z oddali) -Panie Kazimierzu, ma pan klucz od kabiny? -Bardzo państwa proszę nie podpowiadać. Bardzo proszę. -Kluczbork. -Odpowiedź prawidłowa: Kazimierz. -Roman. (brawa) Zochna brawo! a ja się urodziłam w Kluczborku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kkza 29.01.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 raczej nie z filmu ale dobre: 'sraczka to paradoks, bo za razem rzadko i często' 'ile trwa minuta ? ......to zależy .....po której stronie drzwi od toalety się znajdujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.01.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 raczej nie z filmu ale dobre: 'sraczka to paradoks, bo za razem rzadko i często' 'ile trwa minuta ? ......to zależy .....po której stronie drzwi od toalety się znajdujesz ale fajny cytat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 02.02.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Nie filmowe ale rozbawilo mnie Ta koalicja trwa i trwamać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts