batko lenin 22.04.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Imię?- JerzyNazwisko?- KudelskiUrodzony?- Fakt...Zawód?- MechanikMechanik jaki?- Mechanik Jerzy KudelskiRozbierajcie się... Tak od razu? Może najpierw buzi? Scena przesłuchania- "Przepraszam, czy tu biją?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 04.06.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 Nie ze mną te numery Bruner... pyrkosz pyrkosz i nie jedziesz...staramy sie cały czas do przodu- Krzynówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 04.06.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 ty stara dupa jesteś... Psy Pozwoli pan że przedstawię, Zofiaaa moja żona... Miś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 04.06.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 You talking to me Leon zawodowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 04.06.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2009 seksmisjaciemność widze,Brat Kaim zabił naszą siostrę Ablę, a kopernik też była kobietą?święte jabłka? te psiary?barykaduj Albercik barykaduj!!!a ja cię po pupci klepałem..nie krępuj się Albercik usta usta ...Dżemik? truskawkowy? czy aby nie za mdły?czy można stąd zadzwonić na miasto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 09.06.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Ludzie to tępe, krwiożercze istoty. (...) 1500 lat temu sądzili, że ziemia to centrum wszechświata, 500 lat temu myśleli, że jest płaska, 15 minut temu uważałeś, że jesteśmy tu sami. Pomyśl, co będziesz wiedział jutro. Faceci w czerni. A pamiętacie, kto inwestował w firmę sadowniczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts