okdariusz 11.01.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Fachowcy zainstalowali mi miskę ustępową podwieszną do systemu GROHE. Oczywiście system został juz zabudowany płytkami. Teraz stwierdziłem, że miska jest zamocowana za wysoko. Czy jest możliwość obniżenia miski pez rozbierania zabudowy? Może ktoś poradziła sobie z takim problemem w sposób niekonwencjonalny ?? Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rtoipb 11.01.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Poziom miski ustępowej powinien być na wysokości 40 cm u mnie poziom razem z deską wynosi 43cm i jest ok dla wszystkich domowników Raczej mało realne by obniżyć miskę i nie rozbierać ścianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okdariusz 12.01.2007 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.01.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 a o ile za wysoko masz to zamontowane ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okdariusz 12.01.2007 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Rtoipb napisał, że prawidłowo powinna być zamontowana na wysokości 40 cm - u mnie jest na wysokości 45 cm. Moja żona jest niska i jak siada, to macha sobie nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 a o ile za wysoko masz to zamontowane ?? Po drabinie pewnie wspinać się nie ma potrzeby, ale nogi wiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.01.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Okdariusz, głupia sprawa. może da radę zrobić jakiś mały podeścik przed miską? Dwie albo trzy warstwy płytek. Byle żona mogła oprzeć nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okdariusz 12.01.2007 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Żartowniś . A mnie nie jest do śmiechu., tylko mam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.01.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 tomek, moze i zartownis ale tez o czyms takim jak podest pomyslalam mozna zrobic podwyzszenie z 5 cm osb oblozonej plytkami.... ale mozna tez zrobic podest drewniany i wprowadzic podobne drewno jako polke, szafke, rame do lustra czy cus. No jakos trzeba sobie radzic z nieprzewidzianymi wpadkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okdariusz 12.01.2007 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Trzeba będzie pomyśleć z tym podestem, tylko burzy to całą koncepcję łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rtoipb 13.01.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 A czy ten stelaż jest pojedyńczym elementem czy jest połączony w z innymi? Masz jeszcze kafelki by uzupełnić po wyrwaniu stelaża? Jeżeli masz się denerwować że łazienka nie wygląda tak jak chciałeś to wyrywaj namęczysz się ale efekt i zadowolenie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okdariusz 13.01.2007 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Stelaż jest połaczony z wanną półką. A kafelki mam. Chyba będzie trzeba burzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts