maksiu 19.01.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 A z wielkopolski ktoś się wybiera????? w zeszlym roku bylo tak; http://www.dommaksia.pl/pics/murator2006/maksiu/P3044655.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.01.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Oj cieniutko ta moja wielkopolska, cieniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.01.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 dwoje z lubelskiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.01.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 dwoje z lubelskiego ? w tym roku ja będę z lubelskiego, a w nastepnym może juz z Wielkopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2007 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Spotkanie będzie, bo to i tradycja tego Forum. Termin podobny do poprzednich. Szczegóły - jak zostaną ustalone, ale już dziś wszystkich zapraszamy. KOCHANA REDAKCJA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2007 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Czy są takie osoby ,które sa w kapowniku u redakcji i niestety nie beda mogły swoja obecnościa zaszczycic tego "zlotu"? Spotkanie będzie, bo to i tradycja tego Forum. Termin podobny do poprzednich. Szczegóły - jak zostaną ustalone, ale już dziś wszystkich zapraszamy..Niby napisała ,że wszyscy ale czy NS to też wszyscy?Chciałbym Was zobaczyć w realu bo z tym pisaniem czasami mi nie wychodzi. Szczególnie:nefer.kuleczke,zielonooka,tole,maxtorke,ew-ke,daggulke,selimma.jareko ,jerzysioo,redakcje,edzie,xene z xary,premiumpremium,izat,jeziera......lewakka,peletona,, i innych których bardzo lubie a w tej chwili zapomniałem. NO to MUSZĘ być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.01.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 dwoje z lubelskiego ? w tym roku ja będę z lubelskiego, a w nastepnym może juz z Wielkopolski przeprowadzasz sie??? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.01.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Neferko a spróbuj nie być!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.01.2007 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Neferko a spróbuj nie być!!!! No WAY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.01.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Oj cieniutko ta moja wielkopolska, cieniutko W zeszłym roku byliśmy tylko my z Wlkp (SławekD + żonka + dzieć). A Ty się wybierasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.01.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Oj cieniutko ta moja wielkopolska, cieniutko W zeszłym roku byliśmy tylko my z Wlkp (SławekD + żonka + dzieć). A Ty się wybierasz??? Ciężko mi w tej chwili powiedzieć bo nie znam terminu..ale chętnie bym się wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.01.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 mnie marzec nie pasi (tzn. Froschowi , bo Froschka moglaby jechac ) ........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.01.2007 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ja też nie wiem czy będę . Zwłaszcza pierwsze dwa tygodni marca wybitnie mi nie pasują . Ale kto wie , kto wie ? W zeszłym roku z kujawsko -pomorskiego nie było nikogo Normalnie wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.01.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 mnie marzec nie pasi (tzn. Froschowi , bo Froschka moglaby jechac ) ........... To niech Froschka przyjedzie solo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.01.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ja też nie wiem czy będę . Zwłaszcza pierwsze dwa tygodni marca wybitnie mi nie pasują . Ale kto wie , kto wie ? W zeszłym roku z kujawsko -pomorskiego nie było nikogo Normalnie wstyd Maxtorko, przynajmniej jedna delegatka z kujawsko-pomorskiego być musi. Nie masz wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.01.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Czy są takie osoby ,które sa w kapowniku u redakcji i niestety nie beda mogły swoja obecnościa zaszczycic tego "zlotu"? Spotkanie będzie, bo to i tradycja tego Forum. Termin podobny do poprzednich. Szczegóły - jak zostaną ustalone, ale już dziś wszystkich zapraszamy..Niby napisała ,że wszyscy ale czy NS to też wszyscy?Chciałbym Was zobaczyć w realu bo z tym pisaniem czasami mi nie wychodzi. Szczególnie:nefer.kuleczke,zielonooka,tole,maxtorke,ew-ke,daggulke,selimma.jareko ,jerzysioo,redakcje,edzie,xene z xary,premiumpremium,izat,jeziera......lewakka,peletona,, i innych których bardzo lubie a w tej chwili zapomniałem. NO to MUSZĘ być :) i ja i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.01.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Chciałbym Was zobaczyć w realu bo z tym pisaniem czasami mi nie wychodzi. Szczególnie:nefer.kuleczke,zielonooka,tole,maxtorke,ew-ke,daggulke,selimma.jareko ,jerzysioo,redakcje,edzie,xene z xary,premiumpremium,izat,jeziera......lewakka,peletona,, i innych których bardzo lubie a w tej chwili zapomniałem. czekaj !!! Wcale Ci się nie przyznam, że ja to ja !!!! Znalazłam się na liscie NS To nie mam wyjścia, muszę przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.01.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 A co, myślałaś, że pozwolimy Ci nieprzyjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.01.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Czy są takie osoby ,które sa w kapowniku u redakcji i niestety nie beda mogły swoja obecnościa zaszczycic tego "zlotu"? Spotkanie będzie, bo to i tradycja tego Forum. Termin podobny do poprzednich. Szczegóły - jak zostaną ustalone, ale już dziś wszystkich zapraszamy..Niby napisała ,że wszyscy ale czy NS to też wszyscy?Chciałbym Was zobaczyć w realu bo z tym pisaniem czasami mi nie wychodzi. Szczególnie:nefer.kuleczke,zielonooka,tole,maxtorke,ew-ke,daggulke,selimma.jareko ,jerzysioo,redakcje,edzie,xene z xary,premiumpremium,izat,jeziera......lewakka,peletona,, i innych których bardzo lubie a w tej chwili zapomniałem. NO to MUSZĘ być :) i ja i ja a ja nie musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.01.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Froschka, musisz. Ja chcę Cię zobaczyć w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts