frosch 19.01.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Froschka, musisz. Ja chcę Cię zobaczyć w realu musisz byc twardy chlop jestem straszna (moj tato jest cosmita ) ale na codzien sie maskuje , niektorzy mnie widzieli i zyja do dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.01.2007 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Froschka, musisz. Ja chcę Cię zobaczyć w realu musisz byc twardy chlop jestem straszna (moj tato jest cosmita ) ale na codzien sie maskuje , niektorzy mnie widzieli i zyja do dzis ja tyż chce... :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.01.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.01.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Froschka, musisz. Ja chcę Cię zobaczyć w realu , niektorzy mnie widzieli i zyja do dzis .....to prawda , ale co to za życie pojawiła sie na 2 minutki i tylko smak pozostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.01.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 ew-ka , tez tesknisz ? bo ja bardzooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.01.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 ew-ka , tez tesknisz ? bo ja bardzooooo wiem ....za mną wszyscy tęsknią ....dopóki mnie dobrze nie poznaja buziaczki .... ...kino działa ? momenty były ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.01.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 ew-ka , tez tesknisz ? bo ja bardzooooo wiem ....za mną wszyscy tęsknią ....dopóki mnie dobrze nie poznaja buziaczki .... ...kino działa ? momenty były ? dziala dziala wlasnie wolana jestm na momenty tchüss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.01.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Froschka, musisz. Ja chcę Cię zobaczyć w realu , niektorzy mnie widzieli i zyja do dzis .....to prawda , ale co to za życie pojawiła sie na 2 minutki i tylko smak pozostał Ja też żyję. A widziałam Froszkę z 5 godzin Froszka, przyjedź do Warszawy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.01.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 20.01.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Szczęściara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.01.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Chciałbym Was zobaczyć w realu bo z tym pisaniem czasami mi nie wychodzi. Szczególnie:nefer.kuleczke,zielonooka,tole,maxtorke,ew-ke,daggulke,selimma.jareko ,jerzysioo,redakcje,edzie,xene z xary,premiumpremium,izat,jeziera......lewakka,peletona,, i innych których bardzo lubie a w tej chwili zapomniałem. czekaj !!! Wcale Ci się nie przyznam, że ja to ja !!!! Znalazłam się na liscie NS To nie mam wyjścia, muszę przyjechać hm...niby muszę, ale były trzy spotkania, byłam na trzech, więc bez przesady, wystarczy tego dobrego zostawię miejsce nowym forumowiczom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.01.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 hm...niby muszę, ale były trzy spotkania, byłam na trzech, więc bez przesady, wystarczy tego dobrego zostawię miejsce nowym forumowiczom Spotkanie bez Toli ?? hmm , istnieje ryzyko że sie nie odbędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 20.01.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 hm...niby muszę, ale były trzy spotkania, byłam na trzech, więc bez przesady, wystarczy tego dobrego zostawię miejsce nowym forumowiczom Przyjedź, proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.01.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Chciałbym Was zobaczyć w realu bo z tym pisaniem czasami mi nie wychodzi. Szczególnie:nefer.kuleczke,zielonooka,tole,maxtorke,ew-ke,daggulke,selimma.jareko ,jerzysioo,redakcje,edzie,xene z xary,premiumpremium,izat,jeziera......lewakka,peletona,, i innych których bardzo lubie a w tej chwili zapomniałem. czekaj !!! Wcale Ci się nie przyznam, że ja to ja !!!! Znalazłam się na liscie NS To nie mam wyjścia, muszę przyjechać hm...niby muszę, ale były trzy spotkania, byłam na trzech, więc bez przesady, wystarczy tego dobrego zostawię miejsce nowym forumowiczom Tolu, mam.... tego... bez.... Ciebie....? Przyjechać... po.... Ciebie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.01.2007 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Tolu, jak nie będzie Cię na spotkaniu, moja noga nigdy na PODLASIE nie zawita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 21.01.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Tu każdy jest od siebie uzależniony Wszyscy muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 21.01.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Czy są takie osoby ,które sa w kapowniku u redakcji i niestety nie beda mogły swoja obecnościa zaszczycic tego "zlotu"? Spotkanie będzie, bo to i tradycja tego Forum. Termin podobny do poprzednich. Szczegóły - jak zostaną ustalone, ale już dziś wszystkich zapraszamy..Niby napisała ,że wszyscy ale czy NS to też wszyscy?Chciałbym Was zobaczyć w realu bo z tym pisaniem czasami mi nie wychodzi. Szczególnie:nefer.kuleczke,zielonooka,tole,maxtorke,ew-ke,daggulke,selimma.jareko ,jerzysioo,redakcje,edzie,xene z xary,premiumpremium,izat,jeziera......lewakka,peletona,, i innych których bardzo lubie a w tej chwili zapomniałem. no to ja nie muszę być..? a sama to bym chętnie też sie z wami spotkała... zwłaszcza RW i grupa budujących kobiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.01.2007 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Czy są takie osoby ,które sa w kapowniku u redakcji i niestety nie beda mogły swoja obecnościa zaszczycic tego "zlotu"? Spotkanie będzie, bo to i tradycja tego Forum. Termin podobny do poprzednich. Szczegóły - jak zostaną ustalone, ale już dziś wszystkich zapraszamy..Niby napisała ,że wszyscy ale czy NS to też wszyscy?Chciałbym Was zobaczyć w realu bo z tym pisaniem czasami mi nie wychodzi. Szczególnie:nefer.kuleczke,zielonooka,tole,maxtorke,ew-ke,daggulke,selimma.jareko ,jerzysioo,redakcje,edzie,xene z xary,premiumpremium,izat,jeziera......lewakka,peletona,, i innych których bardzo lubie a w tej chwili zapomniałem. no to ja nie muszę być..? a sama to bym chętnie też sie z wami spotkała... zwłaszcza RW i grupa budujących kobiet Syvek - nie marudź i tak musisz być Tym razem nie przyjadę samochodem i nie skończy się w Redakcji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 22.01.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Czy są takie osoby ,które sa w kapowniku u redakcji i niestety nie beda mogły swoja obecnościa zaszczycic tego "zlotu"? Spotkanie będzie, bo to i tradycja tego Forum. Termin podobny do poprzednich. Szczegóły - jak zostaną ustalone, ale już dziś wszystkich zapraszamy..Niby napisała ,że wszyscy ale czy NS to też wszyscy?Chciałbym Was zobaczyć w realu bo z tym pisaniem czasami mi nie wychodzi. Szczególnie:nefer.kuleczke,zielonooka,tole,maxtorke,ew-ke,daggulke,selimma.jareko ,jerzysioo,redakcje,edzie,xene z xary,premiumpremium,izat,jeziera......lewakka,peletona,, i innych których bardzo lubie a w tej chwili zapomniałem. no to ja nie muszę być..? a sama to bym chętnie też sie z wami spotkała... zwłaszcza RW i grupa budujących kobiet Syvek - nie marudź i tak musisz być Tym razem nie przyjadę samochodem i nie skończy się w Redakcji :) a jak ja potem na swoje śmieci wrócę? ostatni pociąg mam ok 24 a pierwszy ok 4-5 rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.01.2007 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Czy są takie osoby ,które sa w kapowniku u redakcji i niestety nie beda mogły swoja obecnościa zaszczycic tego "zlotu"? Spotkanie będzie, bo to i tradycja tego Forum. Termin podobny do poprzednich. Szczegóły - jak zostaną ustalone, ale już dziś wszystkich zapraszamy..Niby napisała ,że wszyscy ale czy NS to też wszyscy?Chciałbym Was zobaczyć w realu bo z tym pisaniem czasami mi nie wychodzi. Szczególnie:nefer.kuleczke,zielonooka,tole,maxtorke,ew-ke,daggulke,selimma.jareko ,jerzysioo,redakcje,edzie,xene z xary,premiumpremium,izat,jeziera......lewakka,peletona,, i innych których bardzo lubie a w tej chwili zapomniałem. no to ja nie muszę być..? a sama to bym chętnie też sie z wami spotkała... zwłaszcza RW i grupa budujących kobiet Syvek - nie marudź i tak musisz być Tym razem nie przyjadę samochodem i nie skończy się w Redakcji :) a jak ja potem na swoje śmieci wrócę? ostatni pociąg mam ok 24 a pierwszy ok 4-5 rano no ten o 4.00 akuracik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts