andre59 22.01.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Tu każdy jest od siebie uzależniony Wszyscy muszą być Oby tylko redakcyjna piwnica nas pomieściła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.01.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Tu każdy jest od siebie uzależniony Wszyscy muszą być Oby tylko redakcyjna piwnica nas pomieściła jest 2-poziomowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 26.01.2007 01:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 No to pewnie i ja się zmieszczę W zeszłym roku nie byłam, ale teraz to nie odpuszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 30.01.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 znajdzie się jeszcze jedno małe miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.01.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 znajdzie się jeszcze jedno małe miejsce? narazie jeszcze nikt nic nie wie.. poza tym ze niejako tradycyjnie zlot ma sie odbyc fajnie by bylo gdyby redakcja podala termin z dużym wyprzedzeniem, dałoby to możliwości poukładania sobie spraw, pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 30.01.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 hm...Może Redakcja się waha...w zeszłym roku o tej porze już miałam 04.marca zapisany w kalendarzu, byłam zgłoszona i przyklepana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.01.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 hm... Może Redakcja się waha... w zeszłym roku o tej porze już miałam 04.marca zapisany w kalendarzu, byłam zgłoszona i przyklepana... Droga Martko, to prosze zapisz w kalendarzu i przyklep date in blanco, bardzo bedzie mi miło mogąc Cię ponownie spotkać pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 31.01.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Pamiętamy o terminie, szykujemy jednak pewną zmianę, o której poinformujemy z wyprzedzeniem. Na razie ten... przeciek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.02.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Pamiętamy o terminie, szykujemy jednak pewną zmianę, o której poinformujemy z wyprzedzeniem. Na razie ten... przeciek. Hmm, intrygujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.02.2007 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Pamiętamy o terminie, szykujemy jednak pewną zmianę, o której poinformujemy z wyprzedzeniem. Na razie ten... przeciek. Hmm, intrygujące podejrzewam to dotyczy to zmiany terminu z marca na jakis inny, ciepły miesiąc pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.02.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 A już myślałam, że tym razem zlot będzie w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.02.2007 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 A już myślałam, że tym razem zlot będzie w Poznaniu a nie w Niu Wsi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.02.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 A już myślałam, że tym razem zlot będzie w Poznaniu a nie w Niu Wsi? Może być i Wsi byle w mojej wsi, a nie wsio jedno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 01.02.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Pamiętamy o terminie, szykujemy jednak pewną zmianę, o której poinformujemy z wyprzedzeniem. Na razie ten... przeciek. a może Tak rodzinny pikink w "zaprzyjażnionej Ryni", bo działo się wtedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.02.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Pamiętamy o terminie, szykujemy jednak pewną zmianę, o której poinformujemy z wyprzedzeniem. Na razie ten... przeciek. Hmm, intrygujące podejrzewam to dotyczy to zmiany terminu z marca na jakis inny, ciepły miesiąc pozdrawiam m. Bardzo by mi taki termin odpowiadał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.02.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Redakcja napisał: Spotkanie będzie, bo to i tradycja tego Forum. Termin podobny do poprzednich. Szczegóły - jak zostaną ustalone, ale już dziś wszystkich zapraszamy. mnie tez ale wczesniej napisali , ze termin raczej taki sam jak poprzednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.02.2007 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Czy są takie osoby ,które sa w kapowniku u redakcji i niestety nie beda mogły swoja obecnościa zaszczycic tego "zlotu"? Spotkanie będzie, bo to i tradycja tego Forum. Termin podobny do poprzednich. Szczegóły - jak zostaną ustalone, ale już dziś wszystkich zapraszamy..Niby napisała ,że wszyscy ale czy NS to też wszyscy?Chciałbym Was zobaczyć w realu bo z tym pisaniem czasami mi nie wychodzi. Szczególnie:nefer.kuleczke,zielonooka,tole,maxtorke,ew-ke,daggulke,selimma.jareko ,jerzysioo,redakcje,edzie,xene z xary,premiumpremium,izat,jeziera......lewakka,peletona,, i innych których bardzo lubie a w tej chwili zapomniałem. widzę, że i ja zostałam wywołana do tablicy przez ns bardzo mi miło, aczkolwiek nie wiem czym sobie na to zasłużyłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.02.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Spotkania nie będzie podobno piwnica grozi zawaleniem i redakcja nie chce się wypowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.02.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 ponoć już się zawaliła :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.02.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Czy jest ktoś biegły w pisaniu tekstów piosenek? Skomponowałem taką melodyjkę z myślą o zlocie forum: http://piotrala.republika.pl/andre59-piosenka_forumowa.mp3 plik ma 2MB, przydałby się tekst do wspólnego zaśpiewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts