niktspecjalny 05.02.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Czy są takie osoby ,które sa w kapowniku u redakcji i niestety nie beda mogły swoja obecnościa zaszczycic tego "zlotu"? Spotkanie będzie, bo to i tradycja tego Forum. Termin podobny do poprzednich. Szczegóły - jak zostaną ustalone, ale już dziś wszystkich zapraszamy..Niby napisała ,że wszyscy ale czy NS to też wszyscy?Chciałbym Was zobaczyć w realu bo z tym pisaniem czasami mi nie wychodzi. Szczególnie:nefer.kuleczke,zielonooka,tole,maxtorke,ew-ke,daggulke,selimma.jareko ,jerzysioo,redakcje,edzie,xene z xary,premiumpremium,izat,jeziera......lewakka,peletona,, i innych których bardzo lubie a w tej chwili zapomniałem. widzę, że i ja zostałam wywołana do tablicy przez ns bardzo mi miło, aczkolwiek nie wiem czym sobie na to zasłużyłam ... Ale Ty jestes skromna.Jesteś z Wu-wy to mi wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 06.02.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 ns, do czego wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 07.02.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 ns, do czego wystarczy? Przecież wiesz.Tego publicznie nie mówi sie o warszawiankach...Jesteś ze ...stolyyycyy. i tyle.Nie mecz mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.02.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Mnie interesuje czy to będzie marzec bo muszę ustalić swoj grafik i nie wiem jak mam to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 11.02.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Ja też czekam z niecierpliwością na jakieś wieści o terminie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.02.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Mnie interesuje czy to będzie marzec bo muszę ustalić swoj grafik i nie wiem jak mam to zrobić tez sie przychylam do tej prosby, wbrew pozorom nie jest tak latwo zaplanowac cokolwiek bez przynajmniej miesiecznego wyprzedzenia pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.02.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ja muszę wiedzieć o planach na kolejny miesiąc już na początku poprzedniego meisiąca więc czekam na jakieś wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.02.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ja muszę wiedzieć o planach na kolejny miesiąc już na początku poprzedniego meisiąca więc czekam na jakieś wieści no i zgadlem ze bedzie zmiana terminu, 19 maja.... cóż... zobaczymy jak to będzie do tego maja, jak do tego czasu wejdzie mi na budowe instalator to nici z wyjazdu pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.02.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 Ja muszę wiedzieć o planach na kolejny miesiąc już na początku poprzedniego meisiąca więc czekam na jakieś wieści no i zgadlem ze bedzie zmiana terminu, 19 maja.... cóż... zobaczymy jak to będzie do tego maja, jak do tego czasu wejdzie mi na budowe instalator to nici z wyjazdu pozdrawiam m. A gdzieś Ty to wyczytał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.02.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=93549&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.02.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2007 tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=93549&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= dzięki Froscha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 19.02.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 Ooo, szykuje się imprezka?? Kurcze, ale w marcu to mogę nie móc , ale w maju - TAK!!! Zobaczymy. pozdrawiam wszystkich znanych z reala i virtuala. PS NS - jedna z flag na mapie w okolicach luibelszczyzny była moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.02.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 No- jak maj to inna gadka. Rom- ty sie wybierasz? Moze nie bedze w tym roku tak slabo z wielkopolska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.02.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Ooo, szykuje się imprezka?? Kurcze, ale w marcu to mogę nie móc , ale w maju - TAK!!! Zobaczymy. pozdrawiam wszystkich znanych z reala i virtuala. PS NS - jedna z flag na mapie w okolicach luibelszczyzny była moja Fizyku a druga ??Jak pojechac na ten zlot jak nas tak mało? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 27.02.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ja może i bym też wsparła wielkopolskę - Iga, Rom pojedziemy? Sama się tak lekko W maju dla mnie ostatnie chwile przed przeprowadzką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 27.02.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ja tam sie szykuje Przy okazji skocze do Domoteki w W-wie i zakupie jakies bibeloty do wnetrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.02.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ja tam sie szykuje Przy okazji skocze do Domoteki w W-wie i zakupie jakies bibeloty do wnetrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Ooo, szykuje się imprezka?? Kurcze, ale w marcu to mogę nie móc , ale w maju - TAK!!! Zobaczymy. pozdrawiam wszystkich znanych z reala i virtuala. PS NS - jedna z flag na mapie w okolicach luibelszczyzny była moja Fizyku a druga ??Jak pojechac na ten zlot jak nas tak mało? Pozdrawiam No ja przyjada przecież. Druga flaga była wprawdzie nie moja (chyba małej Nikoli) ale też z Puław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 27.02.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Verunia, znów będziemy mogli pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.02.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Verunia, znów będziemy mogli pogadać z gadania, to nic nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts