iga9 28.02.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 verunia ty to chyba za rok flage w wilekopolsce postwisz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 verunia ty to chyba za rok flage w wilekopolsce postwisz co? na to wygląda Ale część serca na lubelszczyźnie zawsze zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Verunia, znów będziemy mogli pogadać z gadania, to nic nie ma... a co proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.02.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2007 Verunia, znów będziemy mogli pogadać z gadania, to nic nie ma... a co proponujesz? konspekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.03.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Też bym wpadł tylko zonke wysle do mamusi!!!!!!!Niech sobie biedaczka odpocznie odemnie (wkońcu też sie jej coś od życia należy!!!!! hihihih) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariuszdro 01.03.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam Wszystkich fajna sprawa, może i ja wpadnę, ciekawe kiedy ustali redakcja termin i na kiedy pozdrawiam mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 01.03.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witam Wszystkich fajna sprawa, może i ja wpadnę, ciekawe kiedy ustali redakcja termin i na kiedy pozdrawiam mariusz tutaj wszystko pisze http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=93549&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 08.03.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2007 Zgadza się. Ze zwyczajnych forumowiczów lubelskich byłem tylko ja. Ale w roku poprzednim była Ella. Może da się namówić. Ja w każdym razie się wybieram Dzięki ubiegłorocznemu zjaździkowi, sporo fajnych ludzisków poznałem i nagród w konkursach zgarnąłem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts