Adriano Komputero 11.01.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Witaj Landrynko na Forum ! Pozwoliłam sobie założyć Komentarze do Twojego Dziennika. Cieszę się, że dołączyłaś do grona forumowych pisarzy. Życzę samych trafnych wyborów i właściwych decyzji ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Landrynka 11.01.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 Dzięki, witam równie serdecznie. mam nadzieję że Wam kapcie z nóg nie pospadają, jak zobaczycie nasze kombinacje Mamy double impact, bo budujemy dwa szmaragdy jednocześnie. Tzn jeden my a drugi nasi przyjaciele. I każdy inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.01.2007 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2007 A więc zapowiada się ciekawie . Tylko pisz dużo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł78 16.02.2007 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Dzięki, witam równie serdecznie. mam nadzieję że Wam kapcie z nóg nie pospadają, jak zobaczycie nasze kombinacje Mamy double impact, bo budujemy dwa szmaragdy jednocześnie. Tzn jeden my a drugi nasi przyjaciele. I każdy inaczej. Witam. Ja zamierzam budować szmaragda także pod Krakowem. Może macie jakąś ekipię, która machnie taki domek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts