Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witaj....

Z-31 to jeden z piękniejszych projektów.Dziwię się że jeszcze nikt nie chwalił się postawieniem takiego domu.Sam próbowałem się z kimś skontaktować ale wszystko tajne i poufne więc klapa. Ja osobiście przejrzałem setki proj. i ten ma po prostu boskie rozwiązania.Przestrzeń i jest czym oddychać. Może minimalne ze trzy zmianki i cud..Ciekawe ile wynosi taki prawdziwy koszt.

chętnie mogę rozmawiać na ten temat bo rozgryzałem go na wszystkie(no prawie ) sposoby.

Uważam że jeśli Ci wpadł w dłonie projekt to skorzystaj to jest świetny.A z tego co popatrzyłem i popytałem to budowa wychodzi taniej jak inne mniejsze projekty.Ściany to proponuję z suporeksu 39cm plus 10 cm. wełny.Bedzie super i ogrzejesz kominkiem za 500 zł. przez całą zimę.

Pozdrawiam ..Zyga :roll: [/img]

• 3 months później...

Witam serdecznie,

Czy w międzyczasie, znaleźliście może gdzieś realizację tego projektu? :-)

Jesteśmy "prawie" na niego zdecydowani, a dokładnie na wersję z garażem d GL2. Oczywiście każdy ma jakieś własne preferencje i wizje zmian w projekcie ale mimo wszystko fajnie byłoby zobaczyć jak bardzo nasze wyobrażenie tego domu odbiega od rzeczywistości :-)

Przy okazji, jesteście zwolennikami okien dachowych? My chcielibyśmy ich uniknąć, chociaż w tym przypadku raczej chyba nie będzie to możliwe...

• 3 weeks później...