Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak umieścić na forum projekt?

beti555

Recommended Posts

Dodatkowo nalezy zrobic zdjecie projektu lub skan. Nastepnie skorzystac z powyzszego watku.

:o serio, ja zawsze zdjęcie przykładam do monitora i wystarczy :wink:

:cry: :cry: :cry: Mi sie nie udalo...

Pewnie zalezy od rozdzielczosci monitora. Pewnie? Z pewnoscia!!! :D

:lol: :lol: :lol: pewnie tak :lol: :lol: :lol:

Moja babcia, gdy gotuje kasze, to gar zawija w koc, owija koldra i kladzie na noc do pojemnika na posciel...

Moze trzeba przylozyc ten projekt do monitora, obwiazac szalikiem, oblozyc koldra i poczekac noc... :-? Wtedy bedzie dobrze :D

Moja babcia, gdy gotuje kasze, to gar zawija w koc, owija koldra i kladzie na noc do pojemnika na posciel...

Moze trzeba przylozyc ten projekt do monitora, obwiazac szalikiem, oblozyc koldra i poczekac noc... :-? Wtedy bedzie dobrze :D

Słyszałam,że te stare wypróbowane metody to najlepsze są :D .

Rzecz w tym, ze zdjęcia umiem umieszczac. Nie wiem jak to zrobić z projektem :-? I nie posiadam skanera :( Próbowałam zrobić fotke cyfrówką, jednak nie wyszła dobrze... Czyli ta drogą nic nie zdziałam :-? A nigdy w życiu nic nie skanowałam i nawet nie mam pojęcia jak sie do tego zabrać :oops:

Witam

postaraj się zrobić dobrą fotkę , Ja takie fotki robię w ten sposób że kładę daną rzecz która ma być sfotografowana na podłogę , i z dość dużej wysokości , odległości robię fotkę przybliżając obraz maksymalnym zumem. Taka fotka powinna wyjśc dość wyraźna .

Pozdrawiam

Z tego co ja wiem to niestety trzeba zrobić skan albo fotkę.

No chyba że kupiłaś projekt gotowy i fotki jego są w necie to mozez wykożystać takie fotki.

No ale jeżeli nie masz fotek , to chyba nie wkleisz tego projektu , chyba że go narysujesz jakimś programem komputerowym , zapiszesz jako mamę bitową albo jpg i wtedy umieścisz.

beti555 popytaj znajomych na pewno ktoś ma skaner a jak nie to aparat cyfrowy i ci strzelą fotkę lub zeskanują.

A jak nie masz takich znajomych to musisz poszukać w punktach ksero (dobrych profesjonalnych punktach ) albo w punktach od reklam , może też w kafejce internetowej.

Tak dokładnie to mi ciężko powiedzieć bo nigdy nie szukałem takiej usługi bo posiadam aparat cyfrowy oraz skaner.

Pozdrawiam