beti555 12.01.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Czy mozecie mi pomóc w umieszczeniu na forum rzutu kuchni? Jak to się robi mając projekt aby go tu zamieścić? Niestety nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Rozumiem,że jest to projekt który nie jest widoczny na jakiejś stronie. W takim razie wyjściem jest przestudiowanie tego wątku kto mnie nauczy wklejania zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 12.01.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Dodatkowo nalezy zrobic zdjecie projektu lub skan. Nastepnie skorzystac z powyzszego watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Dodatkowo nalezy zrobic zdjecie projektu lub skan. Nastepnie skorzystac z powyzszego watku. serio, ja zawsze zdjęcie przykładam do monitora i wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 12.01.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Dodatkowo nalezy zrobic zdjecie projektu lub skan. Nastepnie skorzystac z powyzszego watku. serio, ja zawsze zdjęcie przykładam do monitora i wystarczy Mi sie nie udalo... Pewnie zalezy od rozdzielczosci monitora. Pewnie? Z pewnoscia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Dodatkowo nalezy zrobic zdjecie projektu lub skan. Nastepnie skorzystac z powyzszego watku. serio, ja zawsze zdjęcie przykładam do monitora i wystarczy Mi sie nie udalo... Pewnie zalezy od rozdzielczosci monitora. Pewnie? Z pewnoscia!!! pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 12.01.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Dodatkowo nalezy zrobic zdjecie projektu lub skan. Nastepnie skorzystac z powyzszego watku. serio, ja zawsze zdjęcie przykładam do monitora i wystarczy Mi sie nie udalo... Pewnie zalezy od rozdzielczosci monitora. Pewnie? Z pewnoscia!!! pewnie tak Moja babcia, gdy gotuje kasze, to gar zawija w koc, owija koldra i kladzie na noc do pojemnika na posciel... Moze trzeba przylozyc ten projekt do monitora, obwiazac szalikiem, oblozyc koldra i poczekac noc... Wtedy bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Moja babcia, gdy gotuje kasze, to gar zawija w koc, owija koldra i kladzie na noc do pojemnika na posciel... Moze trzeba przylozyc ten projekt do monitora, obwiazac szalikiem, oblozyc koldra i poczekac noc... Wtedy bedzie dobrze Słyszałam,że te stare wypróbowane metody to najlepsze są . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 12.01.2007 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Rzecz w tym, ze zdjęcia umiem umieszczac. Nie wiem jak to zrobić z projektem I nie posiadam skanera Próbowałam zrobić fotke cyfrówką, jednak nie wyszła dobrze... Czyli ta drogą nic nie zdziałam A nigdy w życiu nic nie skanowałam i nawet nie mam pojęcia jak sie do tego zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 12.01.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Rzecz w tym, ze zdjęcia umiem umieszczac. Nie wiem jak to zrobić z projektem I nie posiadam skanera Próbowałam zrobić fotke cyfrówką, jednak nie wyszła dobrze... Czyli ta drogą nic nie zdziałam A nigdy w życiu nic nie skanowałam i nawet nie mam pojęcia jak sie do tego zabrać Witam postaraj się zrobić dobrą fotkę , Ja takie fotki robię w ten sposób że kładę daną rzecz która ma być sfotografowana na podłogę , i z dość dużej wysokości , odległości robię fotkę przybliżając obraz maksymalnym zumem. Taka fotka powinna wyjśc dość wyraźna . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 12.01.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Nie ma innego sposobu jak zeskanować lub sfotografować, choć nie wiem ten świat tak pędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 12.01.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Z tego co ja wiem to niestety trzeba zrobić skan albo fotkę.No chyba że kupiłaś projekt gotowy i fotki jego są w necie to mozez wykożystać takie fotki.No ale jeżeli nie masz fotek , to chyba nie wkleisz tego projektu , chyba że go narysujesz jakimś programem komputerowym , zapiszesz jako mamę bitową albo jpg i wtedy umieścisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.01.2007 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 No tak A mozna gdzies taki projekt zeskanować? Chyba są takie miejsca gdzie skanują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 13.01.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 beti555 popytaj znajomych na pewno ktoś ma skaner a jak nie to aparat cyfrowy i ci strzelą fotkę lub zeskanują.A jak nie masz takich znajomych to musisz poszukać w punktach ksero (dobrych profesjonalnych punktach ) albo w punktach od reklam , może też w kafejce internetowej.Tak dokładnie to mi ciężko powiedzieć bo nigdy nie szukałem takiej usługi bo posiadam aparat cyfrowy oraz skaner.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 13.01.2007 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Dziękuję za odpowiedzi Cyfrówka, ktora posiadam, nie mozna zrobic takiego zbliżenia Poszukam skanera Pozdrawiam, B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GACUŚ 13.01.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 możesz zrobić normalną fotkę w dobrej rozdzielczości a potem tą fotkę przerobić (obciąć) lub wyciąć interesujący cię fragment np programem: IrfanView Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 13.01.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Idz do dobrego punktu xero. Powinni miec skaner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts