edziunia 12.01.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witam wszystkich!!U nas jeszcze wszystko przed nami, tzn. jesteśmy na etapie kupna działki!Jestem przerażona kiedy myśle co nas czeka!!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 12.01.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 No cześć Edziunia ... nie ma się czego bać..... ... no może trochę..... ..... a te papierki..... ...kasa... Ż A R T O W A Ł E M Powodzonka J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 12.01.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 pieniadze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniedzy to ch.j... Dasz rade!!! Ja kupilem niedawno stan surowy i mam rownie wielkie przerazenie. O! Takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 witaj i o co chcesz pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 12.01.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Witaj Jak jest fajnie mieć cos własnego Super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edziunia 13.01.2007 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Wczoraj była wędrówka po bankach a propos kredytu - głowa kwadratowa!!! P.S DZIEKI ZA WSPARCIE , ArtiW masz racje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 13.01.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Wczoraj była wędrówka po bankach a propos kredytu - głowa kwadratowa!!! P.S DZIEKI ZA WSPARCIE , ArtiW masz racje! Bedzie dobrze! A o kredytach sobie tez troche przeczytaj. Poczatek troche nieaktualny, wiec czytaj "od konca" http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=43761&postdays=0&postorder=asc&start=1320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts