Witek34 15.05.2003 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 w grudniu kończę "oszczędzanie" w KM PKO SA i chcę wycofać wtedy wkład i wzwiązku z tym zapytuję się sznownych forumowiczów o:1. Ile trwa tak operacja w PKO ? - słyszałem o terminach od 7 dni do 3 miesięcy.2. Czy fakt wycofania wkładu muszę zgłaszać w Urzedzie Skarbowym? - wycofaną kasą przeznaczam na "realizacje potrzeb mieszkaniowych"3. Czy US może mi "dołożyć" domiar za to korzystałem z odliczeń w KM w latach poprzednich a nie biorę kredytu kontraktowego?4. Czy PKO stosuje "uczciwe" przeliczanie odsetek przy wycofywaniu wkładu? Pytam o to na forum bo w PKO nabierają wody w usta i twierdzą że to już tylko sprawa US, a fakt wycofania wkładu KM oczywiście szybciutko sami zgłaszają we właściwym US-ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2003 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Ja mam doswiadczenia z kasa w BPHPBK. Poszlo latwo i sprawnie.Bank wysyla info do US.Cala reszta zajela mi tylko 'tydzien' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts