martynka1 16.02.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Bardzo ładny dom i drzwi i wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 16.02.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 Hej, domek super, gratulecje Pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 16.02.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 ceny samej robocizny ci nie podam bo ja sie rozliczałem z hydraulikiem i elektrykiem per punkt elektryczny, wodny, kanalizacyjny robocizna plus materiały. Tak jest najwygodniej. Miałem na szczęście fachowców, którzy nie oszczędzali nadmiernie na materiałach - trzeba tego pilnować. U mnie elektryk rozprowadzał też przewody antenowe, telefoniczne, sieciowe i głośnikowe w salonie. Dlatego wyszło pewnie 2x drożej niż dla samej elektryki. Elektryk wziął ok 9tys. Hydraulik za instalacje co (w tym podłogówka) , wodne i kanalizacyjne jakieś 5,6tys. Czy te 9tys to za samą robociznę ,czy robocizna z materiałami. Mam pierwsze oferty i dlatego proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hans Kloss 17.02.2007 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 No bez przesady To jest robocizna z materiałami. Ale to było 1,5 roku temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hans Kloss 17.02.2007 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 http://images20.fotosik.pl/56/886f38a42dec6dbd.jpg Dla Ani Węgrzyn - parkiet. Drewno to jesion a ciemne wstawki są mahoniowe, żeby było pod okna http://images20.fotosik.pl/56/ca59b1e098189720.jpg anulas - drzwi w sumie wyszły ok, ale mieliśmy zbyt duży problem w dostawcą, żeby go polecać. Producentem jest firma Grab, czy jakoś tak. Kosztowały 7tys. z jakimś ogonkiem. http://images20.fotosik.pl/56/e7ff7cbd9fcf4be4.jpg uzupełnienie dla aldio - widok "centrali alaktrycznej". Nie żałowałem bezpieczników, dzieki czemu mam mnóstwo niezależnie załączanych obwodów. Wyłaczniki pod skrzynką bezpieczników to własnie załaczanie obwodów oświetlenia zawnętrznego (halogenki w podbitce i puszki prądowe do rozprowadzenia oświetlenia/zasilania w ogrodzie). http://images20.fotosik.pl/56/6f287d8ae7464148.jpg Salonik juz umeblowany No może prawie, bo nie ma jeszcze karniszy, firan, zasłon oraz żyrandoli. Gdyby nie to, że w salonie jesteśmy trochę na "obciachu" od strony sąsiadów (których zresztą bardzo lubimy i pozdrawiamy) fajnie byłoby nie mieć nic na oknach. Za oknem widać piękną zimę, która przykryła pobojowisko budowlane http://images13.fotosik.pl/41/02bd99d6a107d64e.jpg A to widok przyszłego ogrodu z laskiem brzozowym i historyczną latryną. Ostatnio rozważam zostawienie jej ku pamięci. Można np. pomalować ją w kolorze budek granicznych (zbieżność z krawatami Samoobrony zupełnie przypadkowa) Żeby nie było, że robie jakiś zamach stanu:D Bardzo dziekuje za pozytywne opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 21.02.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Właśnie oglądam ten dom. Chciałam tylko napisać, że jednak zdjęcia nie są w stanie pokazać klimatu domu. Dom w rzeczywistości prezentuje się lepiej niż na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 21.02.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 To może się prezentować jeszcze lepiej? Piękny dom. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulas 22.02.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Dzieki za informacje, domek super A drzwi dokladnie takie o jakich marzę... Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.02.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Dzięki za fotkę ze zbliżeniem na parkiet . Wzór piękny. To ja jeszcze Cię pomęczę odnośnie parkietu - z czego on i jaki jest wymiar klepek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hans Kloss 02.03.2007 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Klepki parkietu to 35x7x2,2 w cm. Drewno to jesion jak juz pisałem. Wstawki są mahoniowe 7x7x2,2 w cm. Dzięki za pozytywne opinie. Wewnątrz jest ok. Na zewnątrz za to mam dom na wodzie , chyba jeszcze bardziej niż na zdjęciach z oczkiem wodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojciaszek 05.04.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 witaj mam do ciebie pytanie,czy zmieniałeś parametry grzejników czy masz tak jak w projekcie,jestem przed zakupem i proszę o opinię czy ,,dają" wystarczające ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts