bzynio 31.01.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 prawie wszystko kupilem na budowe jeszcze tylko okna i strop ale z tym poczekam do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weni 01.02.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 prefabet bielsko poszedł od dzisiaj o około 10% do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacakam 01.02.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Czy ktoś miał do czynienia z bloczkami z zakładu w Pile ? Na składzie w hurtowni widziałem własnie bloczki z betonu komórkowego bez żadnych uchwytów i na etykiecie było napisane, że pochodza z Piły. Czy ktoś może używał takich ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Player 02.02.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 BK w Płocku i okolicach 24--7,9zł z HDS-em(nie wiadomo czy dowiozą w tej cenie z Solca)do 8,5 bez rozładunku(babka powiedziała, że na wiosnę 10zł) to co zrobiłem ??kupiłem PH 25 po 6Zł z HDS-em i depozytem pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KW100 02.02.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 BK w Płocku i okolicach 24--7,9zł z HDS-em(nie wiadomo czy dowiozą w tej cenie z Solca) do 8,5 bez rozładunku(babka powiedziała, że na wiosnę 10zł) to co zrobiłem ?? kupiłem PH 25 po 6Zł z HDS-em i depozytem pozdr spoko, tylko że porothermu 25 (25,0x37,5x23, wchodzi 11 szt na m2 a BK 24x24x59 wchodzi w zaokrągleniu 7 szt na m2. Tak więc 1m2 sciany z porothermu wyjdzie 66pln a z BK 56 pln (licząc nawet po 9 pln za sztukę). Co lepsze - nie dyskutujmy bo to nie ten wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 prawie wszystko kupilem na budowe jeszcze tylko okna i strop ale z tym poczekam do wiosny Kupowałeś bezpośrednio w Prefabecie czy w jakimś składzie? Jak wygląda sprawa transportu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzynio 02.02.2007 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 prawie wszystko kupilem na budowe jeszcze tylko okna i strop ale z tym poczekam do wiosny Kupowałeś bezpośrednio w Prefabecie czy w jakimś składzie? Jak wygląda sprawa transportu? kupilem w hurtowni( w lubartowie) ktora bierze towar z prefabetu, cen transportu nie znam( dowoz mialem gratis)a jeszcze jedno- ceny w prefabecie powalaja na kolana wiec szukaj raczej hurtownikow.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 prawie wszystko kupilem na budowe jeszcze tylko okna i strop ale z tym poczekam do wiosny Kupowałeś bezpośrednio w Prefabecie czy w jakimś składzie? Jak wygląda sprawa transportu? kupilem w hurtowni( w lubartowie) ktora bierze towar z prefabetu, cen transportu nie znam( dowoz mialem gratis)a jeszcze jedno- ceny w prefabecie powalaja na kolana wiec szukaj raczej hurtownikow.pozdrawiam Ja już jestem po budowie, teraz mój brat się męczy Czy dowóz miałeś do Lublina? Z rozładunkiem? Czy mógłbyś podać mi nazwę tej hurtowni na priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzynio 02.02.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 prawie wszystko kupilem na budowe jeszcze tylko okna i strop ale z tym poczekam do wiosny Kupowałeś bezpośrednio w Prefabecie czy w jakimś składzie? Jak wygląda sprawa transportu? kupilem w hurtowni( w lubartowie) ktora bierze towar z prefabetu, cen transportu nie znam( dowoz mialem gratis)a jeszcze jedno- ceny w prefabecie powalaja na kolana wiec szukaj raczej hurtownikow.pozdrawiam Ja już jestem po budowie, teraz mój brat się męczy Czy dowóz miałeś do Lublina? Z rozładunkiem? Czy mógłbyś podać mi nazwę tej hurtowni na priva? wyslalem na priva, mam nadzieje ze doszla wiadomosc jezeli nie -daj znac powtorze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 prawie wszystko kupilem na budowe jeszcze tylko okna i strop ale z tym poczekam do wiosny Kupowałeś bezpośrednio w Prefabecie czy w jakimś składzie? Jak wygląda sprawa transportu? kupilem w hurtowni( w lubartowie) ktora bierze towar z prefabetu, cen transportu nie znam( dowoz mialem gratis)a jeszcze jedno- ceny w prefabecie powalaja na kolana wiec szukaj raczej hurtownikow.pozdrawiam Ja już jestem po budowie, teraz mój brat się męczy Czy dowóz miałeś do Lublina? Z rozładunkiem? Czy mógłbyś podać mi nazwę tej hurtowni na priva? wyslalem na priva, mam nadzieje ze doszla wiadomosc jezeli nie -daj znac powtorze. pozdrawiam Nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzynio 02.02.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 prawie wszystko kupilem na budowe jeszcze tylko okna i strop ale z tym poczekam do wiosny Kupowałeś bezpośrednio w Prefabecie czy w jakimś składzie? Jak wygląda sprawa transportu? kupilem w hurtowni( w lubartowie) ktora bierze towar z prefabetu, cen transportu nie znam( dowoz mialem gratis)a jeszcze jedno- ceny w prefabecie powalaja na kolana wiec szukaj raczej hurtownikow.pozdrawiam Ja już jestem po budowie, teraz mój brat się męczy Czy dowóz miałeś do Lublina? Z rozładunkiem? Czy mógłbyś podać mi nazwę tej hurtowni na priva? wyslalem na priva, mam nadzieje ze doszla wiadomosc jezeli nie -daj znac powtorze. pozdrawiam Nie doszło teraz napewno doszło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 02.02.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Bzynio baba budowniczy, bo Ci ktoś tu teczke założy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzynio 02.02.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Bzynio baba budowniczy, bo Ci ktoś tu teczke założy dobrze dajesz lubie ludzi z poczuciem humoru, tak trzymaj pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Bzynio baba budowniczy, bo Ci ktoś tu teczke założy dobrze dajesz lubie ludzi z poczuciem humoru, tak trzymaj pozdrawiam Nie załapałam , późna pora albo niekorzystny biomet - o sso chodzi??? A wracając do meritum - doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabrol 02.02.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 witamdzis kupilem bk 24x24x59 za 6,5 brutto - solbet , 12x24x59 za 3,45 brutto - solbet i Porothemr 25 P+W za 6 zł brutto, ocencie moje ceny czy dobrze kupilem, dodam tylko ze to ceny z okolic Starachowic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kabrol 02.02.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 witamdzis kupilem bk 24x24x59 za 6,5 brutto - solbet , 12x24x59 za 3,45 brutto - solbet i Porothemr 25 P+W za 6 zł brutto, ocencie moje ceny czy dobrze kupilem, dodam tylko ze to ceny z okolic Starachowic Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monhub 03.02.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 Otrzymałam ofertę: -Wrocław I hurtownia -Ytong 24 - 8,38brutto/szt. Ytong 11,5 4,53-Gratis dowóz ( m500) II hurtownia -BK m600 24cm-9,15 a 12cm 4,61. III- hurtownia- bk 24cm 8,50sz/b. 12 cm 4,30. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alexs 03.02.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2007 BK w Płocku i okolicach 24--7,9zł z HDS-em(nie wiadomo czy dowiozą w tej cenie z Solca) do 8,5 bez rozładunku(babka powiedziała, że na wiosnę 10zł) to co zrobiłem ?? kupiłem PH 25 po 6Zł z HDS-em i depozytem pozdr spoko, tylko że porothermu 25 (25,0x37,5x23, wchodzi 11 szt na m2 a BK 24x24x59 wchodzi w zaokrągleniu 7 szt na m2. . he he, też zamówiłam porotherm jak mi zaproponowali cenę 5,90 gdzie BK 8,30 i mnie na składzie w błąd wprowadzil, że nie wiele idzie tego więcej, jakieś 10%, w ostatniej chwili sie "obudziłam" jak doczytałam gdzieś, ze różnica jest 4 cegiełek więc to 3/4 wiecej a nie 10%!!!! I kupiłam solbet lubartów po 8 pln z depozytem i dostawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karsyk 04.02.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 U mnie ceny bardzo nie ciekawie wszystko ze wzgledu na odleglosc od fabryk ceny loco na budowe 24 to w solbecie 8,8zl netto a w ytongu 9,33zl netto za sztuke oczywiscie z dostawa HDSem na budowe i rozładunkiem.No i trzeba kupowac teraz szybciej niz pozniej bo ceny naepwno w doł nie pojda a juz w solbecie mi powiedzieli ze jak chce na marzec bloczki to do konca nastepnego tyg zamowic musze. Samo zycie. U mnie rejonie Słupska nie ma niestety producenta bloczków z gazobetonu profilowanych które dałby sie na klej kleic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacakam 04.02.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 o kurcze a mi jest normalnie aż wstyd, że dałem 8,10 zł za BK czytając Wasze posty to przepłaciłem jak choroba. Ale dzięki temu mam nauczkę, że nie zawsze 10 % upustu musi oznaczać dobre zakupy. Pojechałem do innej hurtowni a tam cena 7,80 zł ale cóż rachunek już zapłacony, towar na placu w sumie straciłem 300 zł nie dużo ale i nie mało cena duża za naukę ale wiem co mogę myśleć o pracownikach tej hurtowni bo jak zajechałem do nich i powiedziałem, że przepłaciłem i że trzeba by coś wymyśleć to powiedzieli ...... no zgadnijcie co ......... że "trzeba było sprawdzać ceny" o wy h... pomyślełem ale podziękowałem i wyszedłem tam już nie wrócę. Powiedzenie mówi pecunia non olet ale dla nich moja przestała mieć jakikolwiek zapach bo ich już więcej nie zobaczą i nie powąchają. A co mi tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts