climber79 12.01.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2007 Planuje zakup i budowę takiego projektu: http://www.dom-jednorodzinny.pl/index.php?Product=609&Page=5&Search=1&Realisations=&Wnetrza=&Min=&Max=&Width=&Floor0=1&Floor2=&Floor3=&Garage=1&Entrance=#bottom Co sądzicie o projekcie i o tej pracowni? Czy ktoś kupował u nich projekt lustrzany Słyszałem że w niektórych pracowniach czasem są problemy typu - lustrzane odbicie robione na ksero - a nie mam zamiaru odczytywać wymiarów w lusterku Będę wdzięczny za wszelkie uwagi bardziej doświadczonych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
climber79 13.01.2007 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 No to może na dobry początek zmiany które chcę wprowadzić: - po "płaskiej" stronie dachu dołożenie okna połaciowego aby były symetrycznie - wypadnie w pokoju na poddaszu- mechaniczna wentylacja - może razem z piecem z zamkniętą komora spalania pozwoli na wyeliminowanie komina - tego obok schodów - jeszcze dobrze tego nie rozważyłem- w łazience na górze rezygnacja z kibelka na rzecz prysznica- zamknięcie przejścia między kuchnią a salonem - w kuchni raczej na pewno nie będzie drzwi ale wejście jednak z korytarza- troszkę mnie boli ten kominek na rogu - ale nie wiem co z nim zrobić może trochę domknę salon z tamtej strony ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 13.01.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Kupowalam od tej pracowni odbicie lustrzane, nie było żadnych problemów, zwróć uwagę na wentylację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
climber79 14.01.2007 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Dziękuje za informacje. Jutro chyba kupuje projekt - może jeszcze ktoś do tego czasu podzieli się swoimi sugestiami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melisa 19.01.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Od 2 miesięcy mieszkamy w lk 126, po drobnych zmianach udało nam się stworzyć funkcjonalny, fajny domek. Ten projekt też wygląda bardzo sensownie, powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts