Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Hydraulik

Kejt

Recommended Posts

:D

Witam.

Chciałabym się podzielić jednym z wielu moich doświadczeń podczas budowania domu.

Otóż budowę domu zaczęliśmy i skończyliśmy w latach 1998/99.

Niczego nie robiliśmy sami, prócz pilnowania ekip.

Murarze - szkoda gadać, a może raczej przysłowiową książkę można by było napisać.

Elektryk - nie najgorszy,ale strasznie " denerwujący ".

Hydraulicy, przez przypadek w czasie rozmowy w sklepie poleceni jako wspaniali fachowcy,rzetelni,dokładni i trochę ceniący się./nie tacy znowu też baaardzo drodzy /

Wybudowaliśmy dom 3 kondygnacyjny ok.260 mkw.pod Warszawą.

Sprzedaliśmy dom latem 2006 roku, i przymierzamy się do rozpoczęcia budowy domku o wiele mniejszego, bo 120 mkw. też w tyh samych okolicach.

Sami będziemy korzystali tylko, ale za to koniecznie z ww. hydraulików i z czystym sumieniem możemy ich polecić.

Mieszkaliśmy przecież w poprzednim domu ponad 7 lat i w czasie tych lat ani razu nie mieliśmy do niczego zastrzeżeń, a wręcz byliśmy zachwyceni.

Pozdrawiam i w razie pytań - chętnie na każde odpowiem. :D

Dobra rada :

należy zawsze czytać dokładnie to co ktoś pisze, a nie między wierszami i wytwarzać historie, które nie istnieją.

Wyrażnie napisałam, że są bardzo dobrzy i tylko i wyłącznie ich weżmiemy.

Nasuwa mi się stwierdzenie,że piszą powyżej zazdrośni i niedocenieni przez nikogo jacyś hydraulicy. :wink:

Ja mam instalacje klejoną z pvc w mieszkaniu w bloku, brat z teściem sami ja wykonywali, a ma juz dobre 6-7 lat i nie mam zastrzeżeń ( powtarzam jest to instalacja klejona, o której można na tym forum przeczytać wiele złego :p ). Wręcz jestem zachwycony. Polecam wszystkim mojego brat i jego teścia :)