Kejt 13.01.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witam. Chciałabym się podzielić jednym z wielu moich doświadczeń podczas budowania domu. Otóż budowę domu zaczęliśmy i skończyliśmy w latach 1998/99. Niczego nie robiliśmy sami, prócz pilnowania ekip. Murarze - szkoda gadać, a może raczej przysłowiową książkę można by było napisać. Elektryk - nie najgorszy,ale strasznie " denerwujący ". Hydraulicy, przez przypadek w czasie rozmowy w sklepie poleceni jako wspaniali fachowcy,rzetelni,dokładni i trochę ceniący się./nie tacy znowu też baaardzo drodzy / Wybudowaliśmy dom 3 kondygnacyjny ok.260 mkw.pod Warszawą. Sprzedaliśmy dom latem 2006 roku, i przymierzamy się do rozpoczęcia budowy domku o wiele mniejszego, bo 120 mkw. też w tyh samych okolicach. Sami będziemy korzystali tylko, ale za to koniecznie z ww. hydraulików i z czystym sumieniem możemy ich polecić. Mieszkaliśmy przecież w poprzednim domu ponad 7 lat i w czasie tych lat ani razu nie mieliśmy do niczego zastrzeżeń, a wręcz byliśmy zachwyceni. Pozdrawiam i w razie pytań - chętnie na każde odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 13.01.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 myślisz, że jeszcze żyją? albo jeszcze są w polsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt 13.01.2007 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Nie za bardzo wyczuwam ton twojej odpowiedzi. Żyją mają po ok.40 lat, nadal robią w fachu i są fantastyczni w tym co robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanderbobo 13.01.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Nie za bardzo wyczuwam ton twojej odpowiedzi. Żyją mają po ok.40 lat, nadal robią w fachu i są fantastyczni w tym co robią. są fantastycznie ale ich drugi raz nie wieźmiecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt 13.01.2007 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Dobra rada : należy zawsze czytać dokładnie to co ktoś pisze, a nie między wierszami i wytwarzać historie, które nie istnieją. Wyrażnie napisałam, że są bardzo dobrzy i tylko i wyłącznie ich weżmiemy. Nasuwa mi się stwierdzenie,że piszą powyżej zazdrośni i niedocenieni przez nikogo jacyś hydraulicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 13.01.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 znam kilka spawdzonych ekip, może nie najtańszych ale znających fach, ale fantastycznych jeszcze nie spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.01.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 A ja jestem dobry, tani, a i tak żadna mnie nie chce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.01.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Kejt, może przez to, że masz taką małą liczbę postów zostałeś odebrany jako " reklama" własnej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.01.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Z pozycji inwestora żaden wykonawca nie jest i nie powinien być "fantastyczny" ani zachwycający. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 13.01.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 A ja jestem dobry, tani, a i tak żadna mnie nie chce ... a widzisz , nie jesteś dobry raczej, często cena dla niej nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 13.01.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 A ja jestem dobry, tani, a i tak żadna mnie nie chce ... bo nie jesteś hydraulikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 14.01.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Z pozycji inwestora żaden wykonawca nie jest i nie powinien być "fantastyczny" ani zachwycający. Chyba ze wsadzaja te swoje rurki tam gdzie nie powinni chodzi oczywiscie o tych hydraulików..... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lharhard 14.01.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Ja mam instalacje klejoną z pvc w mieszkaniu w bloku, brat z teściem sami ja wykonywali, a ma juz dobre 6-7 lat i nie mam zastrzeżeń ( powtarzam jest to instalacja klejona, o której można na tym forum przeczytać wiele złego ). Wręcz jestem zachwycony. Polecam wszystkim mojego brat i jego teścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.01.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Z pozycji inwestora żaden wykonawca nie jest i nie powinien być "fantastyczny" ani zachwycający. A jak dokładnie wygląda pozycja "Inwestora"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgudi 14.01.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Z pozycji inwestora żaden wykonawca nie jest i nie powinien być "fantastyczny" ani zachwycający. A jak dokładnie wygląda pozycja "Inwestora"? polecam 6/9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 16.01.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Z pozycji inwestora żaden wykonawca nie jest i nie powinien być "fantastyczny" ani zachwycający. A jak dokładnie wygląda pozycja "Inwestora"? polecam 6/9 no nie czytaliście po literkach, napisałem "Z pozycji", a nie "w pozycji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts