asik 15.05.2003 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 Chcialabym zamontowac okiennice, wiem ze to duzy koszt,ale zawsze chcialam je miec.Jestem na etapie zamawiania okien w Stolarze.Proponuja mi okiennice montowane do framugi okna,ale mnie sie wydaje ze lepszym rozwiazaniem, choc moze bardziejklopotliwym w uzytkowaniu jest montowanie skrzydek okiennic bezposrednio do muru.Macie moze jakies doswiadczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.05.2003 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 asiula - ja też chciałam mieć okiennice i kupilismy okna z okiennicami firmy Gebauer - montowane do okna i dla mnie było to rozwiązanie bardziej przekonujące - wszystko musiało idealnie pasować już podczas montazu, poza tym - odpukać - ciężej dostać się do okiennic, które przylegają bezpośrednio do okien i je podważyć. Jak skończą u mnie tynkować i zamontują na nowo okiennice - zapraszam do mnie, jesli chcesz zobaczyc je w rzeczywistosci. (jeśli dobrze pamietam - budujesz również w okolicach Wrocka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2003 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Czemu uzywasz takiego dlugiego nicka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 16.05.2003 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 używa długiego nicka bo ma krótkiego ..... snow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.05.2003 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 oj, snow, snow :grin: już go "wycięli"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.05.2003 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 oj, snow, snow :grin: już go "wycięli"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts