Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 218
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam wszystkich którzy wydudowali, budują lub będą budować Seweryne.

Do nas małymi krokami zbliża siię ten wielki, gigantyczny, czerwony dach.

Dom, lub raczej na razie same mury są naprawde imponujące.

Mam zdjęcia z każdego etapu robót gdyby ktoś maił jakieś dylematy, służe pomocą.

Witam wszystkich którzy wydudowali, budują lub będą budować Seweryne.

Do nas małymi krokami zbliża siię ten wielki, gigantyczny, czerwony dach.

Dom, lub raczej na razie same mury są naprawde imponujące.

Mam zdjęcia z każdego etapu robót gdyby ktoś maił jakieś dylematy, służe pomocą.

mixio55 stwórz jakąś galerię w internecie i podaj do niej link napewno każdy chętnie zobaczy Twoją realizację SEWERYNY na każdym etapie :) :)

Nam firma powiedziała że dadzą radę zrobić w PCV - no zobaczymy
No dać to mówią, że by się dało zrobić bawole oko ale wszędzie bez gwarancji bo profile mogą szybko ulec uszkodzeniu. Za duże naprężenia a okna "bulaje" przy takiej średnicy nie da rady.

Ale ta firma daje gwarancje na te bawole oko, więc wierzę, że wiedzą co robią. Te małe okrągłe też robimy drewniane.

A na jąką kwotę wycenili wam okna? I z czego one są? My dostaliśmy wycenę w drewnie z montażem do tego zamiast bramy garażowej są dwa okna 1500x1500 + drzwi wejściowe drewniane z naświetlami górnym i bocznymi do tego drewniane drzwi od pom. gospodarczego. Całość 50 000 PLN.

mam prosbe do wszystkich ktorzy buduja lub zbudowali seweryne ,nie podoba mi sie układ pomieszczen na dole i na gorze ,jesli mozecie przyslijcie mi zdjecia własnych rozwiazan ,z tego co przeczytałem to wiele osob wprowadza zmiany ,wedłog mnie to firma ktora zaprojektowała dom powinna dysponowc gotowymi propozycjami innych rozwiazan ,bryła super srodek troche sie im nie udał ,jesli macie zdjecia i mozecie przesłac za kazde bede wdzieczny ,moze ktos pokrył dach gontem bitumicznym to tez poprosze o fotki ja przeniosłbym kuchnie do gabinetu w tej ubikacji spizarnia,na miejscu kuchni duzy stoł i pomieszczenie połaczone z salonem schody przesuniete blizej wiatrołapu nie wiem co z kominkiem ,moze ktos fajnie go przeniosł proszeo fotki z gory dziekuje Piotr :wink: :wink:[email protected]

• 2 weeks później...
Dzięki Aniu :D

Dachówka to dokładnie Klassik czerwona angoba.

Witaj.

jakbys mogła zrobić bliżej zdjęcie drzwi wejściowych i bramy garażowej, i proszę podaj jakiej firmy i jakim kolorze i ich ceny i czy brama garażowa wg Ciebie jest ok?

Dziękuję.

Zazdroszę, że juz widzisz swój dom.

Pozdrawiam.

Ania.