mmmad 16.01.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A ja w sobote na dachu ustawialem antene.Nie bylo tak zle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mihow 16.01.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A ja w sobote na dachu ustawialem antene. Twardziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 16.01.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 A ja w sobote na dachu ustawialem antene. Twardziel Nie twardziel, tylko taka byla dziejowa koniecznosc Prognoze pogody chcialem obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Tez nie lubie wiatru... A nie lubie bo..., chodzic nie mozna (przy mojej wadze) : Zeljka -kamienie do kieszeni i do plecaka 10 kg węgla ...nic Cię nie ruszy z posad ziemi Ale kregoslup tez mam %^&$#@*()@$#%^^& Jakby nie bylo...,nie lubie wiatru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 18.01.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Kurczę, znowu wieje. Nawet się trochę boję Czego? No, np. jak jutro rano się będzie jechało... I potem... Mój mały ma urodziny, impreza po południu. Mam nadzieję, że wiatr nie zniechęci gości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts