Women 13.01.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Prawnicy i nie tylko! . Czy nowy podatek, który wszedł od 1 stycznia 2007, dotyczy tylko tych osób, które sprzedają mieszkanie? Jeśli ja nie mam jeszcze aktu notarialnego, to czy ja będę miała coś wspólnego z tym podatkiem?Wczoraj usłyszałam w telewizji, że można ominąć go, jeśli zameldowanie będzie dłuzej niz 1 rok.Z tego by wynikało, że jeśli ktoś kupuje, to nie płaci, tylko przy sprzedaży mieszkania, w którym sie było zameldowanym krócej niż 1 rok?Czy ja dobrze to zrozumiałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 15.01.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Przenies ten watek do dzialu "Prawo i pieniadze".Pewnie szybciej doczekasz sie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Women 15.01.2007 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Dzięki. Przeniosłam.women Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts