melatonina 15.05.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2003 U mnie na działce rosną olbrzymie świerki. Sąsiedzi mają doprowadzony prąd drutami przechodzącymi przez korony świerków (ze się tak wyrażę w mojej przestrzeni powietrznej) Boje się, że taka sytuacja może stanowić zagrożenie pożarem. Kto powinien wg prawa coś z tym zrobić? Ja wyciąć świerki czy oni inaczej doprowadzić prąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 16.05.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 ty wyciąć świerki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melatonina 18.05.2003 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 Dzięki za odpowiedź ale może mogłabym dostać więcej informacji> Gdzie mogę znaleźć przepisy regulujące tego typu sytuacje?pozdrawiam Gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2003 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 Gośka masz SUPER nick, chyba pierwszy tego typu na Forum !bardzo mi się spodobał. Adrenalina ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Snowdwarf 19.05.2003 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 to twoje drzewo wyrosło na tyle ze stwarza niebezpieczeństwo pozarowo/porażeniowe... więc ty powinnaś zadbać o zmniejszenie niebezopieczeństwa z tym zwiazanego...czyli przyciać świerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts