Liwko 24.01.2014 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Proponują poczytać trochę teorii o schodach ergonomii i bezpieczeństwie... Kończę Różnica między nami jest taka, że ja takie schody posiadam od prawie pięciu lat, użytkuje je na co dzień cała moja rodzina i nikt nie narzeka. Ani rodzina, ani znajomi, nikt! Schody są wygodne i bezpieczne, a upaść to można ale na głowę czytając teoretyków. A ty właśnie coś tam gdzieś słyszałeś i ferujesz wyroki. Odpuść człowieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smakor 24.01.2014 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Mam co mam i to jest najlepsze EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatu5 19.07.2016 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Mam nadzieję, że w tym wątku będzie ktoś doświadczony, do kogo dotrę. Mam czas do końca dnia. Proszę o pomoc. Mój problem ze schodami zabiegowymi tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?273565-Wymiar-otworu-w-stropie-do-schod%C3%B3w-zabiegowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta88 13.12.2018 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 ja14 daj adres email to wyślę ci fotki moich schodów oraz rysunek podstawowy o którym pisałem wyżej a może jeszcze jedna taka uwaga Gość co mi robił wylewki, właściciel firmy od jastrycha, jak zobaczył moje schody zadał mi jedno pytanie "Kto Panu zrobił takie schody ? ja pytam czy są źle wykonane? a on na to Panie w tylu domach już byłem ale pierwszy raz widzę dobrze wykonane schody zabiegowe tak więc uśmiechnij jest OK Czy mogłabym również prosić o rysunek o którym Pan wspominał oraz zdjęcia Pana schodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts