betkar 13.01.2007 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2007 Witam!W moim przyszłym domku M08 planuję saunę w pomieszczeniu nr 18,które chcę połączyć z łazienką17.Czy wymiary 18 wystarczą na małą saunę i czy skosy nie będą przeszkodą?Może ktoś zna się na tym?Czekam na odpowiedź.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario_pa 23.01.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Witam!W moim przyszłym domku M08 planuję saunę w pomieszczeniu nr 18,które chcę połączyć z łazienką17.Czy wymiary 18 wystarczą na małą saunę i czy skosy nie będą przeszkodą?Może ktoś zna się na tym?Czekam na odpowiedź.Pozdro Koszt takiej małej sauny to kwota 6 000 pln w górę, taką przynajmniej mam informację http://www.saunyfinskie.com.pl Zajmują się też centralnymi odkurzaczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts