Berdi 14.01.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Cześć wszystkim, Dzisiaj po raz pierwszy zalogowałam się na tym forum. Czytam je nagminnie i żarliwie od dłuższego czasu, bo ... będę budować dom !! Razem z moim przyszłym mężem (TO nastąpi już za 5 miesięcy) postanowiliśmy zbudować dom drewniany - szkieletowy lub ryglowy i w następnym tygodniu zaczynamy bitwę. Mamy już działkę i oczywiście 1 kredyt, a dodatkowo mętlik w głowach i strach przed problemami ze znalezieniem ekipy ale generalnie jesteśmy optymistami Fajnie byłoby zdążyć z większością w tym roku ... Dziękuję z góry za wszystkie cenne informacje i do usłyszenia Pozdrawiamy z Gdańska Ewa i Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.01.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 14.01.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Witam nie mam specjalnie pojecia o budownictwie w drewnie, ale 3mam kciuki za Was i za Wasz domek licze ze dacie rade. Pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts