jaskolka811 22.08.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 Czy mogę liczyć na Waszą opinię odnośnie projektu Ksenia z Archipelagu? http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=25 dostępne są dwie wersje. Obie bardzo nam sie podobają, szczególnie duża antresola i dwa półpiętra. Co o nich sądzicie? I czy może macie przykłady podobnych projeków? Dzięki za opinie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 14.01.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Czy ktoś budował?Link do fiotek mile widziany. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiowek 11.02.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 cześć też bardzo poluję na jakieś info o KSENI,powiedz proszę czy udało Ci się coś dowiedzieć może znalazłaś kogoś kto wybudował i chce się pochwalić ?? Pozdrawiam krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcenka 11.02.2007 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 jak widzisz cisza.....Sam przymierzam się do tego projektu, chcę startować jak tylko ucieknie zima pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
accio 26.02.2007 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam,buduję ksenię w.1. na razie mam skończone fundamenty. chętnie nawiązałbym kontakt z osobą budującą ksenię. interesują mnie szczególnie zmiany w stosunku do projektu pierwotnego. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cysiowek 25.03.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam ,jak wcześniej pisalem zamierzam budowac ksenie. Chętnie zobaczyłbym choćby w stanie surowym. Z ciekawości gdzie budujesz ?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
accio 11.04.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Buduję w Tczewie. Na razie nie ma co oglądać. Mam skończone ściany fundamentowe. Czekam na YTONG'a od lutego. Może maj-czerwiec dotrze na budowę. Jak dobrze pójdzie to latem coś będzie widać. Z małopolski to masz trochę daleko na pomorze. Kiedy rozpoczynasz budowę? ... i pamiętaj, że projekt nie jest tani....ale robi efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Suza 23.06.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 i jak budowa? podoba mi sie ten projekt ksenia czy udało Ci sie wybudować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
accio 04.09.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 No właśnie leję ostatnie stropy. Byłoby szybciej, ale już 3 ekipy budowlane wyrzuciłem za chlanie wódy !!!! Rozpacz, co się w dzisiejszych czasach dzieje. W Polsce zostali już tylko alkoholicy !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Suza 06.09.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Jesli możesz to zamieść jakieś fotki, i czekam na dalsze wieści z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts