Dariusz ST 15.03.2007 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 Witaj Buduje z Porothermu 30 + styropian 10. Zostawiłem różnice poziomu, salon będzie ze schodkiem. Ekipa sprawia bardzo pozytywne wrażenie, najlepiej oceniam kierownika budowy (mojego ), bardzo fajny pan , jakoś czuje się pewniej z nim. Szef ekipy – niezły magik, trochę mnie przeraził na początku szukając koparki z marszu (wszyscy są zajęcia do soboty ! ) ale załatwił koparkę w półgodziny ( szef jest pierwszy raz w tej okolicy ,normalnie prowadzi firmę 350 km dalej ). Jak nie będzie pogodowej masakry to ławy wylewamy w sobotę. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.03.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Heya TESKA Przypadkowo widziałem zdjęcie twojego domu i ciekawa rzecz W tle widać chyba FREDa z Archipelagu - obok moiej IRMYteż jest jeden Pozdrawiam tak to fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 18.03.2007 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Niezły zbieg okoliczności IRMA i Fred obok siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 18.03.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 ...A ja tam wcale nie tęsknię, żeby jakiś Fred był w pobliżu mojej IRMY ... No, no Darku... Gratuluję tempa robót! Trzymaj tak dalej, to może u ciebie zobaczę gotowy domek nim sam zacznę (moi murarze wchodzą niestety dopiero w czerwcu ). ...Wybrałeś już kolor zasłon i dywanik do salonu?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 18.03.2007 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Cześć Yeti Tak już wiem gdzie będzie stał jaki kwiatek ...... . Wkrótce domek zacznie wyłazić z ziemi W czerwcu będę już grilował obok ścian i dachu W tym roku chyba tylko stan surowy , szambo, ogrodzenie, chcę żeby IRMA trochę postała w stanie surowym do następnej wiosny. Zobaczę jak będzie z kredytem, czasem i możliwościami Pozdrawiam i czekam aż wystartujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.03.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 >>>"...mam nadzieję że do poniedziałku wyjdziemy z ziemi" Od soboty zapowiadają ciepełko - wszystko zacznie szybko z ziemi wyłazić Dobrze, że coś tam dopisałeś, bo już zaczynałem myśleć, że całkiem spakowali zabawki i pojechali w cieplejsze strony P.S. (...czemu "do D..." piszesz z dużej litery - myślisz o jakiejś konkretnej ...bardziej szacownej? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 22.03.2007 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 Bo pojechali dziś ale w Pon. wracają, mam nadzieję Więc nie wyjdziemy z ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 24.03.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 Gratuluję!Twój dziennik jest taki optymistyczny, wszystko jakoś się układa.Oby tak dalej!!! Niedługo pewnie będziesz opijał więżbę. Przy okazji , czy mógłbyś służyć namiarem na kierownika budowy / będziemy budować niedaleko w Marylce, może twój kierownik mógłby i do nas zajrzeć od czasu do czasu?/ Z góry dzięki, czekamy na dalsze wpisy w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 25.03.2007 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Hey płk. Zuber Z optymizmem to różnie bywa, ale nie ma co płakać nad sobą i budową . Jakoś idzie do przodu , ale ja specjalnie nie gonię (działkę kupiłem w 2003 ). W planach stan surowy jest do końca Maja. Jeżeli chodzi o Kierbuda wysłałem ci informacje na priva. Będę śledził wasze postępy i kibicował wam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 27.03.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Powiem tak: KURCZE! az milo popatrzec czekam na wiecej zdjec i relacje z placu boju, dobrej pogody zyczymy (i gonimy!) !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 27.03.2007 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 Cześć, Widzę, że nie pomyliłem się mówiąc, że jak słonko mocniej przygrzeje to wszystko zacznie z ziemi szybciej wyłazić... U mnie niestety jeszcze długo będzie bezruch , a póki co czas wykorzystuję na ściąganie kolejnych materiałów. Właśnie przekroczyłem 50000 a nadal ponad ziemią nic nie sterczy (stan taki jak na zdjęciu w wątku "ogólnym"). Jedynie działka coraz bardziej zaczyna przypominać skład jakiejś firmy budowlanej... Pisałeś, że planujesz Terivę. Dzisiaj właśnie kupiłem zbrojenia przypodporowe do belek powyżej 6m. O dziwo najlepszą cenę miała firma WARSZAWSKA - 13,54 Brutto/szt. Przypuszczam, że i ty nie unikniesz użycia belek >6m, więc jeśli chcesz -mogę ci wyśłać namiary na tą firmę. (od kwietnia podnoszą ceny!) Kończę - idę czytać o kominkach; przede mną decyzja o ewentualnej DGP i o zakopaniu pod podłogą rury nawiewowej. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 29.03.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 no kurka ladne tempo! zerkamy z zazdroscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 30.03.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 jakie masz przepiękne choinki przy działce rewelacja musimy takie zasadzić i poczekać z 20 lat no i rzeczywiście zazdrościmy już zaawansowanych prac pozdr inka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 30.03.2007 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Niestety choiny nie są moje , mam nadzieję że właścicielowi nie odbije i nie znikną kiedyś . pzd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Umka 01.04.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam Shar Pei'owca Gratuluje rozpoczecia budowy i zycze aby i dalej takie tempo sie utrzymalo . Tez rozpoczynamy budowe w tym roku (dla wiecej niz 2 psiakow i tylko pary ludzi ) , tyle ze wybralismy wlasnie FREDA , a obok sa 2 niezabudowane (na razie) dzialki, wiec bardzo mozliwe iz obok FREDA zgodnie z tradycja pojawi sie kiedys kolejna IRMA . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celebre24 02.04.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Heya Dariusz ST nie zapominaj o Nas ....pisz...pisz...no i nie zapominaj o fotkach, bo aż miło patrzeć jak Twój domek "rośnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 04.04.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Heya Dariusz ST nie zapominaj o Nas ....pisz...pisz...no i nie zapominaj o fotkach, bo aż miło patrzeć jak Twój domek "rośnie" Witam serdecznie Dawno nie przeglądałem forum Z pełnym uśmiechem na twarzy i małym przekąsem powiem że pełne GRATULACJE tępa na budowie dla Dariusa ST PS. Idziemy łeb w łeb - że tak się sportowo (choć to nie zawody) wyrażę. W mojej Irmie kanaliza już rozprowadzona ale zasypię fundamenty po świętach bo górale wyjechali. Dopiero teraz widać, że dom nie taki mały wcale Pozdrowienia i tak trzymać Jancio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 05.04.2007 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Dokładnie łeb w łeb, właśnie rozprowadziliśmy kanalize Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.04.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Dokładnie łeb w łeb, właśnie rozprowadziliśmy kanalize dlaczego polzoyłes szare rury nie pomaranczowe???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.04.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Dokładnie łeb w łeb, właśnie rozprowadziliśmy kanalize dlaczego polzoyłes szare rury nie pomaranczowe???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts