Yeti 29.05.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Czy dobrze podejrzewam, że bezruch w twoim dzienniku (prawie2tyg!!!) jest odwrotnie proporcjonalny do działań na placu budowy? Czy też brak weny twórczej (a nie brak czasu) jest przyczyną porzucenia przez ciebie artystycznej twórczości pisarskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jancio Wodnik 29.05.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Się podpisuję pod Yeti Jańcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 31.05.2007 04:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Brak czasu , ostatnio dużo czasu spędziłem na stropie polewając go całe dnie (przez te upały , ) . I zaczynam znów mieszkać w pracy ( chwilowe braki kadrowe) . W weekend rozpisze się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.06.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 ...W weekend rozpisze się . ŁIKEND minął - czekamy na kolejny odcinek powieści sensacyjno-przygodowej z elementami komedii i horroru (tych ostatnich życzę ci jak najmniej) (...a żona prosi o jakiś wątek miłosny ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 04.06.2007 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Heya. Ostatnio dochodzę do wniosku że nie mogę być normalny. Coraz mniej się denerwuje a coraz więcej śmieje się z tego co mnie otacza. Budowa fakt - to już całkiem spory kawałek komedii. Chyba za długo byłem na tym słońcu, posiedzę sobie w cieniu . Niedługo łapie się sam za budowanie pewnie będzie śmieszniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 05.06.2007 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Cześć i czołem! My podobnie jak i reszta budujących prawie zamieszkaliśmy na budowie więc i na pisanie czasu i ochoty jakoś mniej. Ale najważniejsze że idziemy wszyscy do przodu! My nadal mamy nadzieję, że pierwsza gwiazdka będzie już u siebie! Jak patrzę na Twoje tempo to od razu mam ochote na działkę jechać i sam się za MAXa łapać! Rośnie pięknie! Gratulujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 05.06.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 ...Powoli , małymi kroczkami brnę do przodu….. CDN ŁAAAAAAŁ... Jeśli to są małe kroczki to ciekawe jak wyglądałby jeden duży -w twoim wykonaniu?! Gratulację, życzyłbym każdemu takiego tempa (a na pewno sobie ) No i jeszcze jedno: skoro się śmiejesz od przebywania na słońcu -to nie siadaj w cieniu . Chyba tylko z zachowaniem choć odrobiny dystansu może udać nam się dotrwać w jakim takim zdrowiu psychicznym do końca budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 17.06.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 CZAD! patrzymy na Wasze postepy! (dach!!!) i mordki nam sie smieja ze tak super idzie! juz widzimy za kilka tyg u nas stan podobny!!! rewelacja! oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 19.06.2007 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2007 Dziękuję , Niestety rewelacji nie ma nie jest też tragicznie .W piątek kończymy tzw. Stan surowy, cieszę się że już coś jest może nie do końca tak jak bym chciał ale w dzisiejszych realiach nie będę narzekał pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celebre24 22.06.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Heyka Dariusz ST Troszku mnie nie było a tu proszę domek jak się patrzy...naprawdę super!!! duże gratulację... na tym poprzestajesz czy "lecisz" dalej do przodu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 23.06.2007 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2007 Heya Odpocznę troszkę (ze 2 tyg. ) i dłubie sobie dalej . Dziś jadę kupić sobie trochę sprzętu i narzędzi . Planuje wykończenie w przyszłym roku. W tym to co sie da zrobić ale bez wyścigu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Zobacz jak ten czas leci , juz masz stan surowy. Moje gratulacje.Dariusz, czy mozesz cos napisac o kosztach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 25.06.2007 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Coś o kosztach ?> - wydałem dotychczas 138 000 pln ,jeszcze finalnie nie rozliczyłem wszystkiego myślę że stan surowy jak na zdjeciach kosztował mnie jakieś 190 000 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2007 01:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Dzieki za odpowiedz. Przynajmniej bede miala jakas orietacje co do stanu surowego. Czy ceny na materialy dalej ida do gory, czy moze sie to juz troche uspokoilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 27.06.2007 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Jak dla mnie to ceny się zatrzymały ale co z tego jak są na takim wysokim poziomie . Bonie trzeba zaczynać budować, wydaje mi się że będzie gorzej. Druga sprawa to wykonawcy , mają wszystko w d...... , tylko kasa i kasa zero uczciwego podejścia. Nigdy Nigdy nie płać przed wykonaniem danej pracy - sprawdzone na własnej skórze , tylko w ten sposób udało mi się dość ze stanem surowym do końca bez rozlewu krwi na budowie . Czasami myślę że lepiej było by nic nie wiedzieć o budowaniu to człowiek był by nieświadomy i zadowolony . Czytam sobie posty jak to jest super i jakoś trudno mi uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celebre24 20.07.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Witaj Dariusz ST ja mam pytanko dotyczące samego początku...mianowicie jaki wymiar ław kopałeś??? i ile bloczka w górę...tak wiesz na sztuki bo po fotkach nie mogę się doliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 31.07.2007 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Witaj Przepraszam że tak późno odpowiadam Wykop pod ławy był na 1,4 m sama ściana fundamentowa wyciągnięta ponad grunt na jakieś 60 cm - zmałpowałem z sąsiada bo na wiosnę i jesień jest dość mokro, i sąsiad ma też dość wysoko -- połowa tej wysokości jest zniwelowana szeroka opaską wokół budynku z kostki i krawężników więc optycznie nie wygląda źle. Ile bloczków w góre ? hmm.. nie pamietam ale chyba jakieś 9 -10 http://images27.fotosik.pl/43/3e48ddc4d1b1ec7emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 19.08.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Darek, co taki bezruch u ciebie zapanował ...a może to tak tylko w dzienniku?, za to na budowie praca wre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 19.08.2007 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Niestety obijam się , ale w przyszłym tygodniu zamierzam zacząć działać ( trochę murowania, ocieplanie , finalizuje okna itd.) . Jak sie coś optcznie zmieni to rzucę jakiś update Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.11.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Praca wrze czy nie? Ja też stawiam Irmę. Nie bierz przykładu ze świnek, bo zima za pasem. No chyba, że masz już stan zerowy zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts