Dariusz ST 21.11.2008 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Pauza niestety , wracam do budowy po nowym roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 04.12.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Napisz chociaż na jakim etapie wstrzymałeś prace - bo w dzienniku tylko wysypki z miksokreta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dariusz ST 04.12.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 I tak w zasadzie zostało, zrobiłem jeszcze inst. gaz. , załatwiłem umowę i czekam na licznik. Mam też już umowę na wykonanie kotłowni i ogrzewania , i pewnie na początku roku jak będę już grzał zacznę się wykańczać . Ostatnio brakuje mi czasu więc planuje przenieść się na budowę - tak żeby po pracy mieć do wyboru tylko jeden punkt powrotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts