AAga 14.01.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 czy może ktoś wybudował albo buduje dom wg. tego projektu ?? a może miał zamiar ale zrezygnował - dlaczego ?? Przeglądam forum ale nie mogę nic znaleźć na temat tego projektu.pozdrawiam wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abcd 23.02.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Czy ktos mógłby przesłać jakieś fotki jak wygląda w rzeczywistości?????????? Proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomi111 16.11.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 czy może ktoś wybudował albo buduje dom wg. tego projektu ?? a może miał zamiar ale zrezygnował - dlaczego ?? Przeglądam forum ale nie mogę nic znaleźć na temat tego projektu. pozdrawiam wszystkich budujących ja budowałem do we floksach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts