witro 14.01.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2007 Cześć wszystkim.Pozdrawiam wszystkich którzy już wybudowali, budują lub będą budować tak jak ja swój wymarzony domek. Ponieważ lubię co nie co wiedzieć nim zabiorę się do czegoś w życiu, a budowa domu to chyba jest jednak pewne wyzwanie, więc oto jestem miedzy Wami z nadzieją, że wasze rady poprowadzą mnie drogą prostą i jasną do celu i kiedyś ja mając już pewne doświadczenia będe się mógł dzielić nimi z następnymi, którzy będą wtedy na tym etapie co ja dziś. Witek no i oczywiście moja żona Edyta.Do usłyszenia gdzieś na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 15.01.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witajcie i..do uslyszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 15.01.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 witam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witro 17.01.2007 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Oj miło wspominamy Rewe. Bawiliśmy tam na weselu kuzyna w czerwcu 2006. Dwa kroki do zatoki można się było szybko odświerzyć. Piękne miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.01.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Oj miło wspominamy Rewe. Bawiliśmy tam na weselu kuzyna w czerwcu 2006. Dwa kroki do zatoki można się było szybko odświerzyć. Piękne miejsce. przepraszam - ale wyobraziłam sobie jak wychodzicie odświeżeni w ociekających wodą kreacjach wieczorowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witro 17.01.2007 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Oj oj działo się działo!a kreacje były suche bo zostały na brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts