19501719500414 18.01.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 brachol, no i musisz się liczyć z kosztami,samo zrobienie papierów mistrzowskich to około 6 tyś. zł,a przedtem jeszcze 6 lat praktyki w ciągu której też musisz wydawać na dokształt,o narzędziach już ktoś wspominał, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 18.01.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 brachol, no i musisz się liczyć z kosztami, samo zrobienie papierów mistrzowskich to około 6 tyś. zł, a przedtem jeszcze 6 lat praktyki w ciągu której też musisz wydawać na dokształt, o narzędziach już ktoś wspominał, Właśnie. A ile jeszcze wódki musisz wypić żeby to wszystko ogarnąć , a to dopiero koszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 18.01.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 a jak cierpi wątroba, po wodzie kotłowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 18.01.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2007 Ale się podobno sama regeneruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeje 20.01.2007 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Pytasz bo lubisz być mieszany z błotem przez Inwestorów czy może chcesz dobrze zrobić swoja własna instalację Ja ciebię mikołaju niezły mendrzycki jako Inwestor mieszam bardzo chetnie z błotem, bo byłeśna budowie mojego domku największyn nieszczęściem, wolałbym juz sam sobie zrobić instalację jak bym wiedział w szczególności że nie mogę po montażu pzrzez takiego specjalistę uzywać wody na piętrze, że nie mogę mieć pieca na gwarancji i że mam wymienić grzejniki po tobie, bo podobno nikt normalny nie zakłada takich jakty mi załozyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts