Asiula7771 15.01.2007 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Witajcie! Szukam okien drewnianych w dobrej cenie:) najlepiej z okolic CZerwonaka lub Swarzędza.Czy możecie mi polecić jakąś firmę? pozdrawiam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 15.01.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Region nie ten,ale byc moze masz przedstawicieli na swoim terenie.Ja porownywalem ostatnio oferty trzech firm na okna drewniane.Bertrand,Sokolka i M&S.Ta ostatnia firma wypadla najkorzystniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiula7771 15.01.2007 23:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Dzięki! Tak naprawdę post miał wskoczyć na grupę wielkopolską ale budowa idzie mi tak "gładko", że zakręcona jestem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROBSON68 16.01.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Ja wybierałem pośród wielu firm i najkorzystniej wyszło mi w Arexie na Bosej i decyzji jak narazie nie żałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts