Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moje ulubione coś.

niktspecjalny

Recommended Posts

Przychodzi moj młodszy do pokoju i pyta.Tato ile można siedziec na tym muratorze?Latasz po tych stronach i po co to ci?Kazdy może zadać pytanie?

Tak wiec zadaje żeby mu nie robić przykrości.

Chodzi mu o ulubiony przedmiot z którym prawie sie nie rozstajemy cos takie z czym jesteśmy prawie zawsze i możemy sobie zawsze popatrzec,dotknąć.

Wyczuwam ,że chodzi mu o taką osobista rzecz. :wink:

Chodzi mu o ulubiony przedmiot z którym prawie sie nie rozstajemy cos takie z czym jesteśmy prawie zawsze i możemy sobie zawsze popatrzec,dotknąć.

a ja wyczuwam podstęp ......i myślę ,że młodemu rozchodzi sie o coś bardzo osobistego , z czego każdy facet jest dumny i uważa ,że rosnące jest niezykle sexi"

:wink:

a ja wyczuwam podstęp ......i myślę ,że młodemu rozchodzi sie o coś bardzo osobistego , z czego każdy facet jest dumny i uważa ,że rosnące jest niezykle sexi"

:wink:

konto osobiste? :roll: :wink: 8)

Przychodzi moj młodszy do pokoju i pyta.Tato ile można siedziec na tym muratorze?Latasz po tych stronach i po co to ci?Kazdy może zadać pytanie?

Jakoś na myśl mi przychodzi telefon komórkowy, to jedyna rzecz którą zawsze mam przy sobie, a jak nadejdzie dzień, że zapomnę go zabrać ze sobą to tak jakoś dziwnie, bez stresowo ....

Hmmm, potraktowalam pytanie powaznie ...:)

i sie zastanawiam czy wogole mam takie "coś"?:)

Hmmm...

nie ruszam sie z domu i praktycznie nie rozstaje z:

- telefonem komorkowym

- kluczami od mieszkania

- karta kredytowa

- tuszem do rzes.... :wink: :lol:

ale nie sa to rzeczy ktore darze jakas szczegolna sympatia - po prostu nie umiem bez nich funkcjionowac i sa niezbedne ....... :wink: :lol: wiec nie wiem czy podpadaja pod kategorie "ulubione coś" :wink:

Z kolei rzeczy ktore darze duzym sentymentem i sa dla mnie wazne - np. taka muszelka (brzydka jak cholera :wink: :lol: ale mam cudowne wspomnienia co do okolicznosci jej pozyskania :wink: ) z baltyckiej plazy wyrabana w styczniu 2004 roku golymi rekami z warstwy zakutego lodu przez Pewnego Mezczyzne :wink: - lezy gleboko ukryta i nie zagladam do niej czesto (ot czasem sobie po prostu przypone ze JEST :wink: ) [ i bedzie zawsze, zawsze..., zawsze.... :wink: ]

wiec tez nie podchodzi...

hm. no to chyba nie ma takiego czegos - chyba ze taki maly notesik gdzie szkicuje czasem na szybko pewe rzeczy albo zapisuje "genialne" mysli albo jakies sytuacjie zeby o nich pamietac :wink:

powiem poważnie:

samochód

:roll:

nie mogę bez samochodu, moge o suchym pysku, zniosę wszystko byle mieć świadomość, że stoi niedaleko, a ja mogę wsiąść i odjechać/uciec. To jest jak obsesja. Bez niego mam wrażenie, że tracę poczucie bezpieczeństwa... :roll:

Mam tam większość dokumentów budowlanych, ciuchy, buty, mydło, ręcznik, umywalkę :wink: (poważnie !! wożę taką jedną, której jeszcze nie zamontowali) kilka kafelków...