niktspecjalny 15.01.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Przychodzi moj młodszy do pokoju i pyta.Tato ile można siedziec na tym muratorze?Latasz po tych stronach i po co to ci?Kazdy może zadać pytanie? Tak wiec zadaje żeby mu nie robić przykrości. Chodzi mu o ulubiony przedmiot z którym prawie sie nie rozstajemy cos takie z czym jesteśmy prawie zawsze i możemy sobie zawsze popatrzec,dotknąć. Wyczuwam ,że chodzi mu o taką osobista rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 15.01.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Obraczka z imieniem mojej ukochanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2007 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Obraczka z imieniem mojej ukochanej. hehehe no tak .coś na niej pisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 15.01.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 hehehe no tak .coś na niej pisze? Aha http://www.eleladys-gifworld.de/Messi%20Emoticons/me152.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2007 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 hehehe no tak .coś na niej pisze? Aha http://www.eleladys-gifworld.de/Messi%20Emoticons/me152.gif nie ściemniaj ...takie serduszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 15.01.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 No wieksze sie niezmiescily Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 15.01.2007 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 No wieksze sie niezmiescily Jak se jaja ze mnie robisz to ........no wiesz co.Nie widziałem na obraczce serduszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 15.01.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 No wieksze sie niezmiescily Jak se jaja ze mnie robisz to ....... http://www.rippenschneiderforum.de/images/smilies/58.gif No moze tylko troszeczke . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 15.01.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Ja mam lancuszek z medalionem z ktorym sie nie rozstaje od 18 roku zycia.Kilka razy zdjalem go tylko.Na medalionie jest Matka Boska Czestochowska a zdrugiej strony wygrawerowany jest napis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.01.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Tak wiec zadaje żeby mu nie robić przykrości. Chodzi mu o ulubiony przedmiot z którym prawie sie nie rozstajemy cos takie z czym jesteśmy prawie zawsze i możemy sobie zawsze popatrzec,dotknąć. Wyczuwam ,że chodzi mu o taką osobista rzecz. a ja wyczuwam podstęp ......i myślę ,że młodemu rozchodzi sie o coś bardzo osobistego , z czego każdy facet jest dumny i uważa ,że rosnące jest niezykle sexi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.01.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a ja wyczuwam podstęp ......i myślę ,że młodemu rozchodzi sie o coś bardzo osobistego , z czego każdy facet jest dumny i uważa ,że rosnące jest niezykle sexi" konto osobiste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 15.01.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Przychodzi moj młodszy do pokoju i pyta.Tato ile można siedziec na tym muratorze?Latasz po tych stronach i po co to ci?Kazdy może zadać pytanie? Tak wiec zadaje żeby mu nie robić przykrości. Chodzi mu o ulubiony przedmiot z którym prawie sie nie rozstajemy cos takie z czym jesteśmy prawie zawsze i możemy sobie zawsze popatrzec,dotknąć. Wyczuwam ,że chodzi mu o taką osobista rzecz. Jakoś na myśl mi przychodzi telefon komórkowy, to jedyna rzecz którą zawsze mam przy sobie, a jak nadejdzie dzień, że zapomnę go zabrać ze sobą to tak jakoś dziwnie, bez stresowo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 15.01.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 Hmmm, potraktowalam pytanie powaznie ... i sie zastanawiam czy wogole mam takie "coś"? Hmmm... nie ruszam sie z domu i praktycznie nie rozstaje z: - telefonem komorkowym - kluczami od mieszkania - karta kredytowa - tuszem do rzes.... ale nie sa to rzeczy ktore darze jakas szczegolna sympatia - po prostu nie umiem bez nich funkcjionowac i sa niezbedne ....... wiec nie wiem czy podpadaja pod kategorie "ulubione coś" Z kolei rzeczy ktore darze duzym sentymentem i sa dla mnie wazne - np. taka muszelka (brzydka jak cholera ale mam cudowne wspomnienia co do okolicznosci jej pozyskania ) z baltyckiej plazy wyrabana w styczniu 2004 roku golymi rekami z warstwy zakutego lodu przez Pewnego Mezczyzne - lezy gleboko ukryta i nie zagladam do niej czesto (ot czasem sobie po prostu przypone ze JEST ) [ i bedzie zawsze, zawsze..., zawsze.... ] wiec tez nie podchodzi... hm. no to chyba nie ma takiego czegos - chyba ze taki maly notesik gdzie szkicuje czasem na szybko pewe rzeczy albo zapisuje "genialne" mysli albo jakies sytuacjie zeby o nich pamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.01.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2007 a ja wyczuwam podstęp ......i myślę ,że młodemu rozchodzi sie o coś bardzo osobistego , z czego każdy facet jest dumny i uważa ,że rosnące jest niezykle sexi" konto osobiste? BINGO !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.01.2007 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 a ja wyczuwam podstęp ......i myślę ,że młodemu rozchodzi sie o coś bardzo osobistego , z czego każdy facet jest dumny i uważa ,że rosnące jest niezykle sexi" konto osobiste? BINGO !!!! On ma dopiero 13 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.01.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 a ja wyczuwam podstęp ......i myślę ,że młodemu rozchodzi sie o coś bardzo osobistego , z czego każdy facet jest dumny i uważa ,że rosnące jest niezykle sexi" konto osobiste? BINGO !!!! On ma dopiero 13 lat. może być gruby portfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.01.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 ...albo wypchana skarpeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 16.01.2007 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 powiem poważnie: samochód nie mogę bez samochodu, moge o suchym pysku, zniosę wszystko byle mieć świadomość, że stoi niedaleko, a ja mogę wsiąść i odjechać/uciec. To jest jak obsesja. Bez niego mam wrażenie, że tracę poczucie bezpieczeństwa... Mam tam większość dokumentów budowlanych, ciuchy, buty, mydło, ręcznik, umywalkę (poważnie !! wożę taką jedną, której jeszcze nie zamontowali) kilka kafelków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 16.01.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Mam tam ... mydło, ręcznik, umywalkę ... kilka kafelków... krotko mowiac : lazienke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.01.2007 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Mam tam ... mydło, ręcznik, umywalkę ... kilka kafelków... krotko mowiac : lazienke Mojemu synkowi bardzo podoba sie piwnica.To jego lokum w który ...jak sam mówi zdobywa doświadczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts