Goni_Mnie_Peleton 16.01.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 powiem poważnie: samochód nie mogę bez samochodu, moge o suchym pysku, zniosę wszystko byle mieć świadomość, że stoi niedaleko, a ja mogę wsiąść i odjechać/uciec. To jest jak obsesja. Bez niego mam wrażenie, że tracę poczucie bezpieczeństwa... Mam tam większość dokumentów budowlanych, ciuchy, buty, mydło, ręcznik, umywalkę (poważnie !! wożę taką jedną, której jeszcze nie zamontowali) kilka kafelków... Po co Ty sie budujesz ? Pomysl o czyms takim http://www.duni.pl/materialy/2006-01/LMC/02.jpg http://www.duni.pl/lmc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.01.2007 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 powiem poważnie: samochód nie mogę bez samochodu, moge o suchym pysku, zniosę wszystko byle mieć świadomość, że stoi niedaleko, a ja mogę wsiąść i odjechać/uciec. To jest jak obsesja. Bez niego mam wrażenie, że tracę poczucie bezpieczeństwa... Mam tam większość dokumentów budowlanych, ciuchy, buty, mydło, ręcznik, umywalkę (poważnie !! wożę taką jedną, której jeszcze nie zamontowali) kilka kafelków... Po co Ty sie budujesz ? Pomysl o czyms takim http://www.duni.pl/materialy/2006-01/LMC/02.jpg http://www.duni.pl/lmc.html Nie chce być prorokiem ale Aggi pokazała to przywiązanie nie dlatego ,że chce w przyszłości w nim zamieszkać ale po to by pokazać ,że jest to rzecz z ktorą raczej rozstać sie nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.01.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 nie - domochodu sobie nie kupię - jak ja bym się takim rozpędziła a bez samochodu żyć nie mogę niezaleznie od tego, co w nim aktualnie wożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.01.2007 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Ja nie wyobrażam sobie, żebym wybrać się gdziekolwiek bez wędki!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 16.04.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Telefon komorkowy... czasami z nim spie kluczyki od samochodu, domu i biura no i caly zestaw dokumentow no i kasa... to jak wychodze do roboty a po domu to chodze tylko z komorka bo jak wiekszosc z nas nie mam ochoty latac po domu jak dzwoni telefon i go szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.04.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 ja podobnie jak wartownik, nigdy nie wychodzę z domu bez obrączki, praktycznie wcale jej nie ściągam, to raz, dwa to: zegarek ( nie umiem bez zegarka ) i ..tusz do rzęs... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.04.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 A ja nie mam cos takiego do czego jestem przywiazana uczuciowo. Zadnej takiej rzezcy nie mam... Nawet obraczke czasami zdejmuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 18.04.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Moje ulubione coś to pierścionek zaręczynowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.04.2007 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 A ja nie mam cos takiego do czego jestem przywiazana uczuciowo. Zadnej takiej rzezcy nie mam... Nawet obraczke czasami zdejmuje... Przywiąż sie do mnie .............. nic nie tracisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.04.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 A ja nie mam cos takiego do czego jestem przywiazana uczuciowo. Zadnej takiej rzezcy nie mam... Nawet obraczke czasami zdejmuje... Przywiąż sie do mnie .............. nic nie tracisz alez ns ja juz jestem przywiazana do kogos, pisalam tylko ze do czegos nie jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.04.2007 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 A ja nie mam cos takiego do czego jestem przywiazana uczuciowo. Zadnej takiej rzezcy nie mam... Nawet obraczke czasami zdejmuje... Przywiąż sie do mnie .............. nic nie tracisz alez ns ja juz jestem przywiazana do kogos, pisalam tylko ze do czegos nie jestem... No tak masz racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 07.05.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Moje ulubione coś to robaki na ryby, bo jak je mam tzn. że jadę na ryby . Jak ja to lubię Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 25.08.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 hmmm... coś wyjątkowego? dla mnie - jak zapewne także dla większości kobiet - jest to przede wszystkim biżuteria. U mnie: pierścionek zaręczynowy. Mój chłopak nie rozstaje się z zegarkiem ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.08.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Ja nie wyobrażam sobie, żebym wybrać się gdziekolwiek bez wędki!!!!!!!! Coś TY, do teatru też ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.08.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Moje ulubione coś to robaki na ryby, bo jak je mam tzn. że jadę na ryby . Jak ja to lubię Pozdr. To mo0że coś na odrobaczenie ps. Bardzo Cię przepraszam, ale nie umiałam się powstrzymać Na usprawiedliwienie - też mam kartę, a łowienie uważam za cudowny wypoczynek. Niestety od jakiegoś czasu nie opłacam karty - program drastycznie oszczędnościowy - budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 16.09.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 obrączka, bez niej jak bez ręki, nogi, oka - fizyczny brak równie ważny co emocjonalny dlatego nie zdejmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tulipan111 09.01.2016 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Ojej, to musisz uważać, bo jak zaczniesz wozić wannę to będzie już uzależnienie ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
centaur42 11.01.2016 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 To muszę powiedzieć, że telefon. Niestety z telefonem jestem uwiązany ze względu na pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts