magmi 16.05.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Pewnie zaraz mnie wyrzucą z tym tematem na "forum dyskusji o forum" , ale tu więcej osób przeczyta ten apel więc jednak umieszczam go w Wymianie Doświadczeń. _____________________________________ LUDZIE!!! NIE TWÓRZCIE NICKÓW NA PÓŁ STRONY! Ostatnio: Dzban ze Starej Miłosnej Tańczący z Myśami no i dzisiejszy rekord: TenKtóryNieBoiSięNiczegoNawetBudowania AAAAAAA!!! ____________________________ Po pierwsze i najważniejsze: te pseudonimy poszerzają sekcję autora wątku, a zwężają sekcję samych wiadomości (treści) - wystarczy spojrzeć na wątek Okiennice.Niedługo treść będzie w 2-centymetrowym słupku ze względu na 10-centymentrową sekcję autorów Po drugie: Jak się zwrócić w rozmowie do kogoś takiego?! Po trzecie (to moje osobiste, subiektywne odczucie): te długie nicki są irytujące. Tu dodam od razu że sama na początku takie długie pseudo sobie wymyśliłam, ale szybko zmieniłam je na krótkie, bo też mnie ten mój własny nick zaczął denerwować... [ Ta wiadomość była edytowana przez: magmi dnia 2003-05-16 13:23 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 16.05.2003 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Zgadzam się z tym. Zdaje się,że to jakiś mały sadysta, któremu się nudzi i robi sporo zamieszania swoją osobą. Może wydaje mu się,że ożywia forum? Jeśli jest istotą myślącą szybko się zorientuje, jeśli nie - będzie kontynuawać proceder. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 16.05.2003 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Droga Redakcjo! Wprowadźcie ograniczenie w długości nicków, albo zawijajcie nazwy w sekcji autorów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2003 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 40 znaków na nicka to chyba lekka przesada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 16.05.2003 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 Dla dobra Forum i jej użytkowników zablokowaliśmy długie nicki już istniejące. Ich użytkowników prosimy o zrozumienie i zarejestrowanie się ponowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.05.2003 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2003 Cóż za szybka reakcja. Dobrze, ze mój nick ma tylko 5 znaków.I nie nazwałem się JabkoPiekneIcudowneNiczymMiłośćWciepłąLetniąNoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts