Bartt 16.05.2003 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2003 1 - zwykłą za 4 zł/m2 + lepik 2 - dobrą termozgrzewalną za 12-15zł/m2 Wybrałbym folię, ale domek będzie musiał bez dachówki przetrwać zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartt 17.05.2003 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 wszyscy kładą folię, czy dajecie jakąkolwiek papę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JerryCool 17.05.2003 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2003 Czy ty przypadkiem nie przesadzasz ??Nie widziałem, ani nie słyszałem o tym by ktokolwiek kładł papę termozgrzewalną pod dachówkę. Gdyby to było ostateczne pokrycie to tak, jak najbardziej.Ja dałem zwykłą papę wierzchniego krycia na welonie z włókien szklanych na zakład około 10 cm. lepik na zimno tylko w koszach i przy kominach.Z doświadczenia powiem że warto jednak od razu przybić kontrłaty, papiaki są za słabe i w kilku miejscach zostały powyrywane przez wiatr, a papa zerwana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts