lidiasiem 16.01.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Witam dostaliśmy taką wycenę naszego domku: http://www.studioatrium.pl/projekt-domu-GL-158,176,61,opis.html Ławy 3 tyśściany piwnic 5,3 tyśschody, kominy 2,1 tyśstrop nad piwnicą 4,1 tyśizolacja ścian 1,5 tyś Parter:ściany nośne 3,3 tyśschody, kominy, filar, łuki 3 tyśściany działowe 250 złstrop 4,8 tyś Piętrościany działowe 2,5 tyśkominy, schody 3,8 tyś dach, okna dachowe, rynny: 9,7 tyś Łacznie ok 43 tyś jest to moja pierwsza wycena, z forum jestem głupia ile wychodzi za m2????? wg moich szacunków ok 207 zł ale nie jestem pewna o jaką powierzchnię użytkową chodzi wszystkim na forum. Domek ma piwnice. Wiem że takich pytań jest mnóstwo na forum ale będę wdzięczna za Wasze odpowiedzi, bo jeżeli cena jest w normie to nie szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 17.01.2007 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 wszystko zalezy od lakalizacji budowyna Slasku takich cen sie nie dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 17.01.2007 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 co to znaczy że nie dostanie się takich cen Ta wycena to za mało czy za dużo?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 17.01.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Twoja wycena jest taniaJak za tyle chca robic to ich bierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eastbud 17.01.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 oferta dobra lecz brakuje kilku punktów... taras, izolacja pozioma..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AldonkaS 19.01.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 JA skończyłam budowę podobnego domu - GLX19 z pełnym podpiwniczeniem, i mnie koszty robocizny wyszły znacznie wyżej (budowa 2004-2005 - zakres o którym piszesz). Jak ekipa sprawdzona - to bierz i się nie zastanawiaj, bo na G.Śląsku (jak zaznaczył poprzednik) - to prawi darmo (jak napisałam wcześniej - sama zapłaciłąm więcej i się cieszyłam że miałam tanio i dobrze zrobioną robotę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts