Jezier 16.01.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!!1950 - hydraulika, instalacje grzewczeadam_mk - nietypowe podejście do ogrzewania, wentylacji i chłodzeniaAndrzej Wilhelmi - dachy, pokrycia dachoweAn-bud - kominkiBio - kominy, ogrzewanie na palio stałe (drewno, biomasę)boorg - parkiety, drewnobraza - architektura wnętrzbrzoza - budowa metodą gospodarcządobrzykowice - pompy ciepłaefilo - pożyteczne komentarze do dziennikówForest-Natura - kominkigaga2 - zagadnienia prawnegeno - konstrukcje budowlane, betonyghost34 - podłogiGrzesiek13 - hydraulika, instalacje grzewczehanka55 - ogrodyHenoK - porady ogolnobudowlane, pompy ciepła, oszczędzanie energiihydrol - pompy ciepłainvx - tynkiinwestor - ogrzewanie i wentylacja, organizacja budowyIrma - pożyteczne komentarze do dziennikówJanussz - kominy, ogrzewanie na palio stałe (drewno, biomasę)jareko - oknaKrzysiekS - wentylacjaMały - hydraulika, ogrzewanie na palio stałe (drewno, biomasę)markoto - pożyteczne komentarze do dziennikówMirek_Lewandowski - ogrodymdzalewscy - sprzęt AGDniezły - hydraulika, instalacje grzewczeoskar0259 - prawopchelek - oknasanipro - hydraulika, instalacje gazowe sebo8877 - porady ogolnobudowlane, POŚ, kotły na paliwa stałe, przewody dymowe i spalinowe, farby oraz malowanie, drogi dojazdowe - utwardzanieSp5es - systemy dociepleń budynkówsSiwy12 - porady ogolnobudowlane, pompy ciepła, oszczędzanie energiistary - oknaTomasz M. - prawoVPS - hydraulika, instalacje grzewczeWojciech Nitka - domy w technologii szkieletu drewnianego2112wojtek - architektura wnętrzWowka - prawo_ZBYCH_ - intstalacje alarmowe, teleinformatyczne, tv NAJLEPSZY DORADCA FINANSOWO-PRAWNY!!!aniapjotrzu NAJLEPSZA DORADCZYNI OD SPRAW WSZELAKICHmajka NAJLEPSZY OGRODNIK - DORADCA!WciornastekElfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.01.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Brawo Jezier.Wiem ,że nie darzysz mnie sympatia i nic Ci z tej mojej gadki ale to jest to o co mi chodzilo już od dawna.Trzeba poprosić redakcje ,żeby go przykleiła i kazdy skorzysta na bank.Zawsz robisz dobra robote. pozdrawiam i jeszcze raz BRAWO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.01.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Dzięki, Jezier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.01.2007 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 ns. nie pamiętam sytuacji z której wyciągnąłeś takie wnioski, ale cieszę się jeśli komuś spis, nas, najlepszych doradców przyda się. I już cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 17.01.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Jestem lekko zaskoczona, że przy takim ruchu na forum jest stosunkowo niewielu NAJLEPSZYCH DORADCÓW.No, ale jak sama nazwa wskazuje, dobrych doradców może być wielu, ale najlepszych to już niekoniecznie. Jezier, bardzo fajnie to zrobiłeś. Przydają się takie rzeczy porządkujące, co by nowi, tacy jak ja nabrali szacunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.01.2007 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Przyjmuję uwagi dotyczące specjalizacji. Gdzie będzie trzeba to zmienię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 17.01.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Bio i Janusz to ta sama osoba ....Tyle ze mu sie nick znudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 17.01.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Z opisami to swietna informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.01.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Jezier, probuj jeszcze. Może teraz specjalnościami? Zobaczymy, który zestaw jest najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.01.2007 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 A Zelijka? Dobry duszek? - dba o wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.01.2007 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Jest całkiem sporo forumowiczów, którzy mają specjalne wyróżnienia. Ale, że nie mają pod nickiem najlepszego doradzcy to ich pominąłem. Zelijka, Osowa, Ponury, Zielonooka, Selim, Tomek1950, Mieczotronix, Gafinka, Tyberian, Whisper, Tola, Ziaba... Podajcie mi lepiej od czego najlepsi sa ci, których nie opisałem. ps. wiem, że bio i Janussz to dwa nicki tej samej osoby, ale bio napisał 999 bardzo wartościowych postów, które są dostępne w archiwum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.01.2007 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 podam, ale pewnie poprawicie brzoza - budowa metodą gospodarczą, co może kierownikgeno - wszelkie betonyGrzesiek - kotły wiesmakiinvx - tynkimdzalewscy - sprzęt AGDSebo - porady ogolnobudowlane, POŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.01.2007 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 a dobrzykowice w jakiej dziedzinie doradza najlepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.01.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 a dobrzykowice w jakiej dziedzinie doradza najlepiej? pompa ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 17.01.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Aleś mi ułatwił Bardzo duże dziekuję Jezier Chyba w tym roku zacznę i na początek już ułatwienie. Pozdrawiam i BARDZO PROSZĘ O STATUS "PRZYKLEJONEGO" DLA NINIEJSZEGO POSTU - to do REDAKCJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 17.01.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Przyjmuję uwagi dotyczące specjalizacji. Gdzie będzie trzeba to zmienię. http://www.rippenschneiderforum.de/images/smilies/klapp.gif Mamy na forum najlepszych doradcow w kazdym zagadnieniu ? Jakich brakuje ? Nie bardzo moge odnalesc najlepszego doradce , znawce dachow , mamy takiego wogole ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.01.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!! Forumowicz, któremu odebrano tytuł 1950 to jeszcze napisz za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.01.2007 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Myślisz, że mogło zabrzmieć jakby odebrano za złe doradzanie? Wartownik. nie wiem kto jest dobry w dachach wśród tych z tytułami, wśród innych też nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 17.01.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 noooo, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 17.01.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Myślisz, że mogło zabrzmieć jakby odebrano za złe doradzanie? Ja pomyslalem , ze cos narozrabiales i teraz zzera mnie ciekawosc - za co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts