Sloneczko 29.01.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 A co słychać w sprawie dusi2006? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=39529&start=840 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 29.01.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Kto? Największy zadymiarz wśród dekarzy .. a może na odwrót http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=74524&highlight=roben+creaton http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=80545&highlight=roben+creaton http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=83653&postdays=0&postorder=asc&highlight=roben+creaton&start=60 Jak już jesteśmy wśród dekarzy to nominowałbym kolegę Andrzej Wilhelmi No i oczywiście jak można było zapomnieć o JABKO (Bossski) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.01.2007 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 A już rozumiem, to propozycja na doradcę. Myślałem, że ja kogoś pominąłem. Zasadniczo to od nominacji był jakiś inny wątek. I chyba redakcja do tamtego częściej zagląda. Ale gdy tylko ktokolwiek otrzyma tytuł to ja go uwzględnię w rankingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.01.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Liczę że Redakcja zagląda tu i tam, i w którymś wątku podejmie temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jewrioszka 09.02.2007 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Jezier moje gratulacje, naprawdę kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.02.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Kto? Największy zadymiarz wśród dekarzy .. a może na odwrót http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=74524&highlight=roben+creaton http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=80545&highlight=roben+creaton http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=83653&postdays=0&postorder=asc&highlight=roben+creaton&start=60 Jak już jesteśmy wśród dekarzy to nominowałbym kolegę Andrzej Wilhelmi No i oczywiście jak można było zapomnieć o JABKO (Bossski) Heath bój Ty sie Boga. Ja o dachu wiem tyle że to to dzięki czemu mi na głowę deszcz nie pada. A tytuł dla benysia można by dać ale on raczej krytykuje a nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 11.02.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!! 1950 - hydraulika, instalacje grzewcze adam_mk - nietypowe podejście do ogrzewania, wentylacji i chłodzenia Bio - kominy, ogrzewanie na palio stałe (drewno, biomasę) boorg - parkiety, drewno brzoza - budowa metodą gospodarczą dobrzykowice - pompy ciepła gaga2 - zagadnienia prawne geno - konstrukcje budowlane, betony Grzesiek13 - hydraulika, instalacje grzewcze invx - tynki inwestor - ogrzewanie i wentylacja, organizacja budowy Janussz - kominy, ogrzewanie na palio stałe (drewno, biomasę) jareko - okna Jezier - ogrzewanie, wentylacja, oszczędzanie energii KrzysiekS - wentylacja Mały - hydraulika, ogrzewanie na palio stałe (drewno, biomasę) Mirek_Lewandowski - ogrody mdzalewscy - sprzęt AGD niezły - hydraulika, instalacje grzewcze oskar0259 - prawo pchelek - okna sanipro - hydraulika, instalacje gazowe sebo8877 - porady ogolnobudowlane, POŚ, kotły na paliwa stałe, przewody dymowe i spalinowe, farby oraz malowanie, drogi dojazdowe - utwardzanie Sp5es - systemy dociepleń budynków stary - okna VPS - hydraulika, instalacje grzewcze Wojciech Nitka - domy w technologii szkieletu drewnianego 2112wojtek - architektura wnętrz Wowka - prawo _ZBYCH_ - intstalacje alarmowe, teleinformatyczne, tv NAJLEPSZY DORADCA FINANSOWO-PRAWNY!!! ania pjotrzu NAJLEPSZA DORADCZYNI OD SPRAW WSZELAKICH majka NAJLEPSZY OGRODNIK - DORADCA! Wciornastek no ladnie jezier.... rozumiem ze dla mnie nie ma tu miejsca ??? jesli jest jednak to moge sie zaofiarowac jako najlepszy doradca od spraw wymiany ciepla i masy niech to forum tez cos ma z mej obecnosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 11.02.2007 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Leon. Ja nie nadaję tytułów na tym forum. To redakcja na życzenie forumowiczów przyznaje je. Ja tylko wśród ponad 41 tys. zarejestrowanych użytkowników wyszukałem tych, którzy zostali w ten sposób wyróżnieni.A ty masz pod nickiem:ELITA FORUM (min. 1000) W tym wątku można zgłaszać kandydatury:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=39529&start=840powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.dworek 11.02.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 26.11.2007 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Uaktualniona lista o brazę, frosch, jamlesa, hydrola, an-bud, Forest-Natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 26.11.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Jezier jak zawsze - lepiej nie można tego wykonać Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.12.2007 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2007 Dużo ostatnio zamieszania z tymi doradcami. Pojawiają się i znikają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 27.12.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 jakiś czas temu zgłosiłam hankę55 na najlepszego doradcę forum w dziale ogrody. Moja propzycja przepadła przy rozdmuchanej kampanii nadawania tytułów wzajemnych. Myślałam, że to koniec. Ale dziś zajrzałam do forumowego wirtualnego ogrodu i oczom nie wierzę: hanka55 ma dopisek NAJLEPSZY DRADCA NA FORUM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.12.2007 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 No to na mojej liście też nie może jej zabraknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.12.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Jezier - czy Ty aby jesteś całkiem pewien, że Hanka55 najlepiej to się zna na hydraulice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.12.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Jezier - czy Ty aby jesteś całkiem pewien, że Hanka55 najlepiej to się zna na hydraulice? na hydraulice damskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 27.12.2007 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 No to udało mi się znaleźć sposób aby trochę rozruszać ten niemrawy wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.12.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 No to udało mi się znaleźć sposób aby trochę rozruszać ten niemrawy wątek Jak zwykle - jesteś niezawodny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.12.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 A co słychać w temacie "Forest Natura"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.12.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Jezier, możesz poszerzyć wątek o wszelkie kandydatury z jajem. Taki trend już się zarysował, brakuje mu tylko usystematyzowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts