Jezier 28.12.2007 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Lista by się wydłużyła dwukrotnie a ja taki leniwy jestem. Stworzyłem ją aby zebrać w kupie tych co najlepiej doradzają, aby może pomóc tym, którzy nie są stałymi bywalcami. Część doradców nie pisze ostatnio za dużo ale w archiwum są często cenne wypowiedzi. Tytuły w stylu "największy złośliwiec", "najwięcej piszący w RW" itp, nie pasują do mojej koncepcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 28.12.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 To dlaczego ten bardzo pożytczeny wątek jest ukryty w dziale "Tu o problemach z logowaniem"? Może jako przyklejony w "Wymianie doświadczeń". Taki niestały bywalec wchodzi i od razu wie do kogo ma z szacunkiem. PS. Strasznie trudno na forum być najlepszym doradcą. Zawsze znajdzie się jakiś mądrzejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 16.01.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Uaktualniona lista o brazę, frosch, jamlesa, hydrola i an-bud NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!! 1950 - hydraulika, instalacje grzewcze adam_mk - nietypowe podejście do ogrzewania, wentylacji i chłodzenia Andrzej Wilhelmi - dachy, pokrycia dachowe An-bud - kominki Bio - kominy, ogrzewanie na palio stałe (drewno, biomasę) boorg - parkiety, drewno braza - architektura wnętrz brzoza - budowa metodą gospodarczą dobrzykowice - pompy ciepła gaga2 - zagadnienia prawne geno - konstrukcje budowlane, betony Grzesiek13 - hydraulika, instalacje grzewcze hanka55 - ogrody hydrol - pompy ciepła invx - tynki inwestor - ogrzewanie i wentylacja, organizacja budowy Janussz - kominy, ogrzewanie na palio stałe (drewno, biomasę) jareko - okna Jezier - ogrzewanie, wentylacja, oszczędzanie energii KrzysiekS - wentylacja Mały - hydraulika, ogrzewanie na palio stałe (drewno, biomasę) Mirek_Lewandowski - ogrody mdzalewscy - sprzęt AGD niezły - hydraulika, instalacje grzewcze oskar0259 - prawo pchelek - okna sanipro - hydraulika, instalacje gazowe sebo8877 - porady ogolnobudowlane, POŚ, kotły na paliwa stałe, przewody dymowe i spalinowe, farby oraz malowanie, drogi dojazdowe - utwardzanie Sp5es - systemy dociepleń budynków stary - okna Tomasz M. - prawo VPS - hydraulika, instalacje grzewcze Wojciech Nitka - domy w technologii szkieletu drewnianego 2112wojtek - architektura wnętrz Wowka - prawo _ZBYCH_ - intstalacje alarmowe, teleinformatyczne, tv NAJLEPSZY DORADCA FINANSOWO-PRAWNY!!! ania pjotrzu NAJLEPSZA DORADCZYNI OD SPRAW WSZELAKICH majka NAJLEPSZY OGRODNIK - DORADCA! Wciornastek mój nick jakiś odstający? bardziej czerwony i bez kreski pod ? podpadłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 16.01.2008 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 To dlatego, że w siebie kliknąłeś. I teraz twoja przeglądara pokazuje, że ten link masz zaliczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.01.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 mój nick jakiś odstający? bardziej czerwony i bez kreski pod ? podpadłem? kliknij na inne nicki, to też podpadną tak odznacza się link "kliknięty", niekoniecznie akurat z tej strony istotne jest to, co zapisuje się w pamieci przeglądarki internetowej podczas danej sesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 16.01.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 14.02.2008 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2008 Jezier dopisz do listy Forest Natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjotrzu 24.03.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 Nie każy z doradców uczestniczy aktywnie w forum. Kilku od dawna nic nie doradziło. Sanipro od 14 listopada 2005 r. Wowka od 9 sierpnia 2005 r. Bio od 1 grudnia 2004 r. (ale doradza pod nickiem Janussz) Piotrzu od 26 kwietnia 2006 r.[/b] witam Ledwo dwa lata się nie logowałem a tu już mi tytuł chcą odbierać ... hehe P.S. Nie Piotrzu tylko pjotrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.06.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Wnioskuję o tytuł dla pozeracz'a z działu ogródkowo/ zieleninowego . Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 04.11.2008 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Uaktualniona lista na pierwszej stronie o HenoK i sSiwy12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 04.11.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Jest całkiem sporo forumowiczów, którzy mają specjalne wyróżnienia. Ale, że nie mają pod nickiem najlepszego doradzcy to ich pominąłem. Zelijka, Osowa, Ponury, Zielonooka, Selim, Tomek1950, Mieczotronix, Gafinka, Tyberian, Whisper, Tola, Ziaba... Podajcie mi lepiej od czego najlepsi sa ci, których nie opisałem. ps. wiem, że bio i Janussz to dwa nicki tej samej osoby, ale bio napisał 999 bardzo wartościowych postów, które są dostępne w archiwum. Może by ktoś opisał w nowym wątku wzorem Jeziera tych co mają specjalne wyróżnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 07.11.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Uaktualniona lista na pierwszej stronie o HenoK i sSiwy12.Redakcji dziękuję za przyznany TYTUŁ, a Tomkowi, an-budowi i jezierowi za wstawiennictwo w tej sprawie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.11.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 WIELKI SZACUN DLA NOWYCH DORADCÓW!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.07.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Zrobiłem przegląd najlepszych doradców. NAJLEPSZY DORADCA NA TYM FORUM!!!1950 - doradza regularnieadam_mk - doradza regularnieAndrzej Wilhelmi - doradza regularnieAn-bud - doradza regularnieBio - doradzał do 1 grudnia 2004 r.boorg - 12 wpisów w ciągu ostatniego rokubraza - doradza regularniebrzoza - doradza regularniedobrzykowice - doradzał do 30 marca 2007 r.efilo - doradza regularnieForest-Natura - doradza regularniegaga2 - 1 wpis w ciągu ostatniego rokugeno - doradzał do 1 listopada 2008 r.ghost34 - doradza egularnieGrzesiek13 - doradzał do 4 maja 2008 r.hanka55 - doradza regularnieHenoK - doradza regularniehydrol - doradza regularnieinvx - doradzał do 26 września 2008 r.inwestor - doradza regularnieIrma - doradza regularnieJanussz - doradzał do 6 lipca 2007 r.jareko - doradza regularnieKrzysiekS - doradzał do 30 października 2006 r.Mały - doradza regularniemarkoto - doradza regularnieMirek_Lewandowski - doradza regularniemdzalewscy - doradzał do 4 stycznia 2009 r.niezły - doradza regularnieoskar0259 - doradza regularniepchelek - doradza regularniesanipro - 1 wpis w ciągu ostatnich dwóch lat sebo8877 - doradza regularnieSp5es - doradza regularniesSiwy12 - doradza regularniestary - ostatnia porada 31 marca 2009 r.Tomasz M. - doradzał do 23 kwietnia 2007 r.VPS - doradza regularnieWojciech Nitka - doradzał do 20 marca 2008 r.2112wojtek - doradza regularnieWowka - ostatnia porada 18 marca 2009 r._ZBYCH_ - doradza regularnie NAJLEPSZY DORADCA FINANSOWO-PRAWNY!!!ania - doradza regularniepjotrzu - doradzał do lipca 2008 r. NAJLEPSZA DORADCZYNI OD SPRAW WSZELAKICHmajka - doradza regularnie NAJLEPSZY OGRODNIK - DORADCA!Wciornastek - doradza regularnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.07.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 W pierwszym poście wątku wykonałem też zaległą aktualizację doradców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 09.07.2009 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 No Jezier super sprawa z tą listą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.07.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Ja także uważam, że ta lista jest potrzebna .... pomocna jest , tym bardziej że kole tytułów nie jest w większości napisane w jakiej dziedzinie doradzają a Jezier poświęcił swój czas i podał jak na tacy dla wygody nas wszystkich . Może by ktoś opisał w nowym wątku wzorem Jeziera tych co mają specjalne wyróżnienia łojessssooooo ....Ty wiesz ile to roboty? z ciekawości pozaglądam w wolnej chwili , ale nie obiecuję absolutnie że mi się uda taką listę stworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 29.07.2009 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Oddam w dobre ręce listę najlepszych doradców. Mój czas ostatnio pochłaniają inne projekty poza tym forum. Więc nie chcę znajdować go dla poprawiania tej listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.08.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Widze las..... rąk chętnych do objęcia tej posady Jezier ...obawiam sie, ze nikt tego lepiej od Ciebie nie poprowadzi .... a jeśli już to musisz chyba sam chętnego znaleźć Lista jest potrzebna - to nie podlega dyskusji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 05.08.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Straciłem zainteresowanie tym, kto otrzymuje tytuł najlepszego doradcy. Nie czuję potrzeby kontynuowania czegoś tylko dlatego, że kiedyś byłem na tyle ciekawy aby taką listę stworzyć.Żadne podchody tego nie zmienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts